© André Rieu Productions
Categorie:Evenementen

Kerst in Maastricht met André Rieu

16 dec. 2022 - 18 dec. 2022, Maastricht

André Rieu en zijn Johann Strauss Orkest geven voor het eerst magische kerstconcerten in zijn eigen thuisstad Maastricht. Het MECC wordt omgetoverd tot een winterwonderland voor de meest romantische muziekevenementen van het jaar.

  • Beleef het meest romantische muziekevenement in winterse sferen.
  • Laat u meeslepen door de ‘Koning van de Wals' en zijn entourage van dansers, zangers en musici.
  • Bezoek Maastricht in kerststemming en geniet van een sprookjesachtige avond.
Kom in de kerststemming en laat u betoveren door de magie van André Rieu. De mooiste kerstnummers, romantische walsen en andere prachtige nummers van over de hele wereld worden uitgevoerd door de ‘Koning van de Wals', zijn Johann Strauss Orkest, dansers, koor en internationale solisten. De show is een mix van klassieke muziek, operette en musical.

Kerstsfeer in Maastricht

Blijft u in december overnachten in het romantische Maastricht? Overal in de stad zijn winteractiviteiten, bomen rond de kerstmarkt zijn prachtig versierd en de stad is in feestelijke kerststemming. Ga shoppen voor kerstcadeaus, ontmoet de kerstman op het Vrijthof of toon uw schaatskunsten op de ijsbaan.

Maastricht

Maastricht is een van de oudste steden van Nederland en staat bekend om haar vele historische gebouwen en pleinen. In de zomer is Maastricht de ideale bestemming voor een heerlijk terrasje na een mooie stadswandeling of een rondvaart langs de Sint-Servaasbrug over de Maas.

Vond je dit interessant? Ontdek meer