Ontdek Motel Mozaique: een popmuziek- en cultuurfestival met een speciale twist. - Holland.com
Foto: © Jelmer de Haas/Motel Mozaique
Evenementen

Motel Mozaique

23 apr. 2021 - 24 apr. 2021, Rotterdam

Let op: Vanwege de coronacrisis vindt dit evenement deels of volledig online plaats. Kijk voor actuele informatie op de website van de organisator.


Motel Mozaique is een kunst- en muziekfestival met een twist. Door heel Rotterdam vindt u concerten, uitvoeringen en activiteiten waarbij kunst, popmuziek, theater, gastvrijheid en architectuur allemaal samenkomen. Tijdens het festival verandert Rotterdam in één groot motel voor  het meest eigenzinnige muziekfestival en slaapfeest van Nederland.

  • Internationale en Nederlandse Indie pop-acts.
  • Slaap op verschillende culturele locaties in de hele stad.
  • Motel Mozaique onthult de verborgen parels van de stad.

Indie acts van over de hele wereld

Motel Mozaique festival brengt de hipste Indie- en popmuziek acts. Deze concerten vinden plaats in verschillende theaters, bars en podia in heel Rotterdam. Bijvoorbeeld in de Rotterdamse Schouwburg, Rotown, BIRD en WORM. Beroemde Indie-bands en artiesten die het festival sierden zijn onder meer Belle & Sebastian, Lykke Li, Mogwai, Camera Obscura en Shout Out Louds.

Camping Mozaique - slaap op verschillende locaties!

De leuke aan dit festival is dat het ook een slaaplocatie biedt. Bij Camping Mozaique kunnen gasten op speciale locaties in de hele stad logeren. Denk bijvoorbeeld aan kunstinstellingen, etalages, kerken en zelfs op daken van nationale monumenten.

Ontdek Rotterdam met speciale gidsen

Na een overnachting op Camping Mozaique kunnen gasten genieten van een ontbijtbuffet verzorgd door het festival. Naderhand kunnen bezoekers de stad verkennen via verschillende rondleidingen en activiteiten met de speciale gidsen van Motel Mozaique. Ontdek Rotterdam door de ogen en harten van kunst- en cultuurliefhebbers, grafisch ontwerpers, kunstenaars en studenten met een grote liefde voor Rotterdam. De Motel Mozaique-gidsen nemen festivalgangers mee op een intieme en authentieke tour en onthullen de vele verborgen juweeltjes van de stad.

Vond je dit interessant? Ontdek meer

Aankomende evenementen

Evenementen in Nederland

Kijk hier welke evenementen u kunt bezoeken in Holland. Op de kalender ziet u per maand de leukste festivals,

}">