Pura Vida, gratis openluchtconcert klassiek en pop in Groningen - Holland.com
Evenementen

Openluchtfestival Pura Vida

5 sep. 2020 Geannuleerd, Groningen

Pura Vida is een gratis openluchtfestival in Groningen aan het Oltambtmeer. Op een groot podium aan het water speelt het Noord Nederlands Orkest een afwisselend programma met zowel klassieke stukken als popmuziek. Neem uw eigen picknickkleed mee of huur een klapstoel en geniet van een heerlijke zomeravond.

  • Beleef een muzikale zomeravond en zonsondergang aan het water.
  • Een combinatie van klassieke muziek en pop, gespeeld door het Noord Nederlands Orkest.
  • Maak het onvergetelijk en huur een bootje of meer aan met uw eigen boot.

Gratis openluchtconcert aan het water

Pura Vida speelt een afwisselend programma op het grote podium aan het Oltambtmeer. Een spectaculair decor, zeker als je aan het einde van de avond de zon achter het orkest ziet ondergaan. Het festival trekt meer dan 11.000 bezoekers en is gratis toegankelijk; u kunt klapstoelen huren of zelf een picknickkleed neerleggen. Of met een eigen bootje aanmeren.

Blauwestad, een uniek stukje Groningen

Blauwestad ligt aan het Oltambtmeer en is zowel een woonproject als recreatiegebied. Het meer is toegankelijk voor zeilboten en kleine motorjachten. U kunt hier ook heerlijk zwemmen, vissen of kanoën. Komt u met een eigen boot naar Pura Vida? Het Oldambtmeer heeft aansluiting op verschillende waterwegen. Ook kunt u een boot huren om het concert vanaf het water te beleven.

Praktische informatie Pura Vida

Het openluchtfestival begint om 20u in het Havenkwartier van Blauwestad. Parkeer bij de parkeerplaats van Intratuin (Lijnbaan 23, Winschoten), waar een pendelbus u naar het concertterrein brengt. Kijk voor actuele informatie over Pura Vida op www.blauwestad.nl.

Vond je dit interessant? Ontdek meer

Aankomende evenementen

Evenementen in Nederland

Kijk hier welke evenementen u kunt bezoeken in Holland. Op de kalender ziet u per maand de leukste festivals,

}">