SPRING in Autumn - Holland.com
Foto: ©_pippa_samaya
Evenement

SPRING in Autumn

c:set var="subtitle" value="31 okt 2019 - 2 nov 2019" />

31 okt 2019 - 2 nov 2019, Utrecht

SPRING in Autumn stelt elk jaar een divers en gedurfd programma samen met zowel nationale als internationale artiesten. Visuele kunst, muzikale optredens, workshops en debatten; de creatieve gezelschappen brengen nieuwe werelden tot leven.

  • Drie dagen lang geweldige festivalsfeer door heel Utrecht.
  • Beleef het samenkomen van internationale culturen.
  • SPRING is elk jaar weer een enorm succes.

Cultuur en Ontspanning

In drie dagen tijd zullen vijf verschillende voorstellingen plaatsvinden van hedendaagse theatermakers en choreografen die Utrecht absoluut niet mogen overslaan. SPRING in Autumn is een driedaagse versie van SPRING Performing Arts Festival, compact maar compleet met kenmerkende festivalsfeer, avontuurlijke voorstellingen en vele extra’s. Naast de vele grensverleggende producties zijn er ook volop mogelijkheden om te ontspannen in een van de vele bars en restaurants. Dus, bent u in het najaar in Utrecht, ontdek dan hoe mooi SPRING in de herfst kan zijn.

Overnachten in Utrecht

Bent u op zoek naar een hip designhotel, een romantische bed & breakfast of een gezellige vakantiewoning voor uw familie? In Utrecht vindt u voor elke smaak en budget een passende accommodatie. Bekijk het uitgebreide aanbod en boek uw ideale vakantie hier!

Aankomende evenementen

Evenementen in Nederland

Bezoek de meest bijzondere evenementen en de leukste festivals.

Bestemmingen & regio's in Nederland

Alles over de steden, regio’s en provincies.

Vond je dit interessant? Ontdek meer