Foto: © Right Said Frodo
Evenementen

TT Assen

24 juni 2022 - 26 juni 2022, Assen

Bezoek de TT Assen in de provincie Drenthe en geniet van dit jaarlijkse motorspektakel op het Grand Prix Circuit. De TT Assen is pure spanning en sensatie voor elke motosportliefhebber!

  • Bekijk met ruim 100.000 liefhebbers de motorsport-wedstrijden in vele klassementen.
  • Geniet van het spectaculaire circuit dat geldt als een van de beste ter wereld.
  • Koop tijdig uw ticket en bemachtig één van 56.000 zitplaatsen.

Races in vele klassementen

De TT van Assen is de dag waar duizenden motorfans naar uitkijken. Een dag vol wedstrijden in alle klassementen die gereden worden op het aantrekkelijke Grand Prix circuit. Ruim 100.000 bezoekers genieten van de spanning en de unieke sfeer van de TT van Assen, die van oudsher georganiseerd wordt op de laatste zaterdag van juni.

Het TT Circuit Assen

Het circuit van de TT van Assen staat zowel bij racers als bij bezoekers bekend als één van de beste ter wereld. Er zijn zitplaatsen voor 56.000 bezoekers en een aantal grote schermen zorgen ervoor dat iedereen het verloop van de wedstrijd goed kan volgen. De zwevende Geert Timmer-tribune, waarbij de veiligheidszone zich uitstrekt tot onder de tribune, is uniek in de wereld.

De droom van iedere motorfan

De TT van Assen betekent voor motorfans wat Monaco betekent voor Formule 1 fans en Wimbledon voor tennisfanaten. Als u fan bent van motoren wilt u de unieke sfeer, lage entreekosten en meer dan 8 uur spanning en sensatie van de TT van Assen niet missen.

Vond je dit interessant? Ontdek meer

Aankomende evenementen

Kijk hier welke evenementen u kunt bezoeken in Holland. Op de kalender ziet u per maand de leukste festivals,