Winter in het Nederlands Openluchtmuseum - Holland.com
Evenementen

Winter in het Nederlands Openluchtmuseum

5 dec. 2020 - 17 jan. 2021, Arnhem

Laat je verwarmen door winterverhalen en deel je ervaringen. Op de feestelijk verlichte ijsbaan genieten jong en oud van het schaatsen, koek-en-zopie en gezelligheid.

  • Beleef de winter van voorheen.
  • Smul van stevige winterkost.
  • Geniet van een echte wintersfeer.
Adres:
Hoeferlaan 4
6816SJ Arnhem
Bekijk de website
Openingstijden & tickets

Sleeën en schaatsen, stamppot en snijbonen

Beleef de winter van vroeger in het Nederlands Openluchtmuseum in Arnhem. Sleeën en schaatsen, stamppot en snijbonen, vroeg onder de wol met een wollen borstrok en een kruik aan je voeten. Laat je verwarmen door winterverhalen. Zes weken lang gaat het Nederlands Openluchtmuseum terug in de tijd. Op de feestelijk verlichte ijsbaan genieten jong en oud van het schaatsen, koek en zopie en gezelligheid. Op de sleebaan bij de Delftse Molen, herleven de legendarische afdalingen uit je herinnering.

Winterroute

De winterroute voert je langs de leukste plekjes van het museum. Proef overheerlijke stroop in de stroopkokerij, bekijk de sfeervol ingerichte gebouwen. Ervaar het verschil tussen vroeger en nu. Ga op de koffie bij de boerin in Nunspeet en slenter door de sfeervolle Zaanse buurt.

Ambachtelijke wintermarkt

De museumrestaurants serveren smakelijke pannenkoeken en stevige winterkost. Het park is de weekenden en vakanties open tot 19.00 uur, dus eet een hapje mee! Op het Zaanse plein is een gezellige ambachtelijke wintermarkt en ieder weekend en in de vakantie geniet je in het Zeeuwse kerkje van muziek en zang. Beleef de winter in het Nederlands Openluchtmuseum.

Vond je dit interessant? Ontdek meer

Aankomende evenementen

Evenementen in Nederland

Bezoek de meest bijzondere evenementen en de leukste festivals.