Design Shopping - Holland.com
Kunst en cultuur

Design Shopping

Op zoek naar trendy design? Dan moet je in Nederland zijn!

  • Ontdek het beste van design in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Maastricht.
  • Verbreed uw horizon door de verschillende design invloeden.
  • Een winkelaanbod met zowel nationaal als internationale ontwerpers.

Amsterdam

Droog Design en Moooi Design werken samen met de beste ontwerpers en bezitten een fantastisch internationaal netwerk. Hun collecties bevatten zowel indrukwekkende objecten als in het oog springende gebruiksvoorwerpen. Samen vertegenwoordigen zij de top van het Dutch design.

Als ware designliefhebber wilt u het natuurlijk allemaal zien. Onderstaand vindt u een overzicht van andere geweldige designwinkels in Amsterdam:

  • Meubels en woonaccessoires: 'De Kasstoor & Wonen 2000', 'The Frozen Fountain'.  
  • Aardewerk: 'Pol’s Potten'  
  • Vintage design: 'Anno' en 'Vintage Home'

Rotterdam

At VIVID Gallery kunt uw werk vinden van zowel nationaal als internationaal gevestigde ontwerpers en van nieuw aanstormend talent. Terwijl While Seventiesdesign een grote vintage design collectie heeft.

Utrecht

De Vaen Design winkel is de plek in Utrecht waar je moet zijn voor vintage design. Bebop Furniture heeft een wat modernere kijk op meubels. Voor een compleet andere visie op woondesign moet u naar Rachmaninoff.

Maastricht

Het maakt niet uit in welke stijl u uw huis wilt inrichten, in Maastricht bevinden zich alle designwinkels die men zich maar kan voorstellen. Een paar van de betere winkels zijn Toro Interior Design, Arteaux Art and Design, Conflict en Sirius Smart Shop.

Voor een volmaakte designervaring moet u in Maastricht beslist overnachten in het Design Hotel.

Vond je dit interessant? Ontdek meer