Foto: © Prostock-studio
Categorie:Wellness

5x City Spa's

Een weekend naar één van de grote steden in Nederland is heerlijk! U kunt uren door de mooiste musea lopen, wandelen langs de grachten, paraderen door de mooiste winkelstraten... Maar één ding is zeker; na zo'n dag in de stad heeft u wel even genoeg gelopen. Dan wilt u genieten van de warmte in een sauna of de ontspanning van een lekkere massage. Daarom hebben wij voor u de 5 beste city spa's op een rijtje gezet.

  • Verwen uzelf volledig in Sauna Deco of Akasha in Amsterdam.
  • Laat uw huid weer stralen bij Soap Den Haag.
  • In de health club van het prachtige hotel Des Indes in Den Haag komt u helemaal tot rust.

1. Sauna Deco - Amsterdam

Een uniek art-deco interieur en volop faciliteiten als Finse sauna's, stoombaden, infra-rood sauna en massage; Sauna Deco is een schitterend adres om bij te komen langs de gracht in Amsterdam.

Adres: Herengracht 115, Amsterdam

2. Akasha Wellbeing Centre - Amsterdam

In het prachtige Conservatorium Hotel in Amsterdam Zuid vindt u een heerlijke spa met 18 meter lang zwembad, sauna's, jacuzzi's, stoomcabines, Hamam's en ruimtes voor wellness-behandelingen.

Adres: Conservatorium Hotel, Van Baerlestraat 27, Amsterdam

3. Inntel hotels centre – Rotterdam

Inntel Rotterdam ligt op een fantastische locatie aan de voet van de Erasmusbrug en naast rivier de Maas. De bijbehorende wellness club H2O is uitgerust met een zwembad, een Finse sauna, een Turks stoombad en een tropische regendouche om heerlijk tot rust te komen.

Adres: Zalmstraat 1, Rotterdam

4. Soap – Den Haag

Laat uw huid verwennen door de beste specialisten en kom na een lange dag weer stralend tevoorschijn. U kunt kiezen uit vele heerlijke huidbehandelingen, massages en pedicure.

Adres: Noordeinde 136A, Den Haag

5. Des Indes Health Club & Spa – Den Haag

Geniet van een massage of een beauty-treatment. Ga ontspannen in de sauna of het stoombad en neem een verfrissende duik in het zwembad. In de health club van het prachtige hotel Des Indes komt u helemaal tot rust.

Adres: Lange Voorhout 54-56, Den Haag

Vond je dit interessant? Ontdek meer

Wellness in Nederland

Nederland heeft talloze mooie wellness-centra verspreid door het hele land. Zo weet u zeker dat u uitgerust en opgefrist weer thuis komt.

Lees meer