Foto: © Wellnessboot Mill
Categorie:Wellness

Wellnessweekend

Als u hard hebt gewerkt en de dagen te kort zijn voor alles wat u moet doen, is het goed om even wat tijd voor uzelf te nemen. Laat het gewone leven even voor wat het is, ga op reis en neem de tijd om te ontspannen. De beste manier om dit te doen is een wellnessweekend in Nederland.

 • Combineer uw wellnessweekend met een stedentrip of verblijf aan het strand.
 • Kom helemaal tot rust in een kristallen grot, op een boot of in een wildobservatiesauna; in Nederland vindt u de meest unieke spa-ervaring.
 • Als u een wellnesshotel boekt en daar van de spa-ervaring geniet, gaat u gegarandeerd ontspannen weer naar huis.

Tips voor een wellnessweekend in Nederland

U kunt in Nederland van een spaweekend of misschien zelfs een hele spavakantie genieten bij een wellnesscentrum in het binnenland of aan de Noordzeekust. Geniet van de thermale baden, warm lekker op in de sauna en trakteer uzelf op heerlijke huidbehandelingen. Maar Nederland heeft nog een paar andere verrassingen voor een wellnessweekend dat niet alleen ontspannend maar ook uniek is:

 • In Mill in de provincie Noord-Brabant ligt een luxe wellnesboot voor u klaar met verschillende saunaruimtes, stoombaden en whirlpools. Vergeet de dagelijkse beslommeringen en geniet na de wellnessbehandelingen van een stijlvol diner aan dek.
 • U hoeft niet naar de Himalaya te reizen om een Kailashritueel te ervaren in een zoutkristallengrot. Dit wellnessprogramma bij Thermen Bussloo maakt gebruik van een combinatie van kleur, geluid en geur. Ideaal voor een ontspannen weekend!
 • Ontdek en ontspan: Wilt u ook de bruisende stad Amsterdam verkennen tijdens uw wellnessweekend in Nederland? Bij Spa Zuiver kunt u een en uw wellnessprogramma combineren met de hoogtepunten van Amsterdam.
 • Wellness op het platteland: zie wilde dieren en geniet van de natuur bij Wellness Center Veluwse Bron, dat op het platteland bij Apeldoorn ligt en unieke ontspannende ervaringen biedt. Zo vindt u er een Oosters badhuis, panoramasauna, Rasulkamer, caldarium, scrubtempel, wildobservatiesauna en een ondergrondse sauna.
Categorie: Lezen

Wellnessboot

Unieke Wellnessboot gelegen in Brabant.

Categorie: Lezen

Thermen Bussloo

Thermen Bussloo: spirituele ervaring in het Gelderse land.

Categorie: Lezen

Spa Zuiver

Genieten bij Spa Zuiver in het Amsterdamse Bos.

Categorie: Lezen

De Veluwse Bron

De Veluwse Bron: uitgebreide wellness rond de Veluwe.

Wellnesscentra aan de Nederlandse kust

Wat is er nou leuker dan een strandwandeling in het weekend en daarna opwarmen in de sauna, om vervolgens te genieten van een huidbehandeling en massage? Het is allemaal mogelijk bij deze wellnesshotels aan de Nederlandse kust:

 • Wellnesscentrum Amadore in Zeeland. Gelegen vlakbij de kust in een van de mooiste gebieden van Zeeland en heeft een spa- en beautycentrum met een zwemvijver, zwembad, behandelkamers, sauna’s, whirlpool en solarium. Volg de link voor meer informatie over het Amadore Wellnesscentrum.
 • Zuiderduin in Egmond aan Zee. Hotel Zuiderduin heeft een volledig gerenoveerd spa- en beautycentrum, waarin u zich een heel weekend kunt laten verwennen met kleuren- en aromatherapie, huidbehandelingen en massages. Wilt u meer weten over wellness bij Zuiderduin? Neem direct contact op of boek een behandeling.
  • Achter de Noordwijkse duinen ligt Azzurro Wellness.
Categorie: Lezen

Amadore wellness

Totale ontspanning in Zeeland.

Boek een wellnesshotel

Veel wellnesscentra in Nederland zijn gevestigd in een hotel. Het is dus handig om een hotelkamer te boeken in combinatie met uw wellnessweekend.

Vond je dit interessant? Ontdek meer

Wellness in Nederland

Nederland heeft talloze mooie wellness-centra verspreid door het hele land. Zo weet u zeker dat u uitgerust en opgefrist weer thuis komt.

Lees meer