Wellnessweekend - Holland.com
Wellness

Wellnessweekend

Als u hard hebt gewerkt en de dagen te kort zijn voor alles wat u moet doen, is het goed om even wat tijd voor uzelf te nemen. Laat het gewone leven even voor wat het is, ga op reis en neem de tijd om te ontspannen. De beste manier om dit te doen is een wellnessweekend in Nederland.

 • Combineer uw wellnessweekend met een stedentrip of verblijf aan het strand.
 • Kom helemaal tot rust in een kristallen grot, op een boot of in een wildobservatiesauna; in Nederland vindt u de meest unieke spa-ervaring.
 • Als u een wellnesshotel boekt en daar van de spa-ervaring geniet, gaat u gegarandeerd ontspannen weer naar huis.

Tips voor een wellnessweekend in Nederland

U kunt in Nederland van een spaweekend of misschien zelfs een hele spavakantie genieten bij een wellnesscentrum in het binnenland of aan de Noordzeekust. Geniet van de thermale baden, warm lekker op in de sauna en trakteer uzelf op heerlijke huidbehandelingen. Maar Nederland heeft nog een paar andere verrassingen voor een wellnessweekend dat niet alleen ontspannend maar ook uniek is:

 • In Mill in de provincie Noord-Brabant ligt een luxe wellnesboot voor u klaar met verschillende saunaruimtes, stoombaden en whirlpools. Vergeet de dagelijkse beslommeringen en geniet na de wellnessbehandelingen van een stijlvol diner aan dek.
 • U hoeft niet naar de Himalaya te reizen om een Kailashritueel te ervaren in een zoutkristallengrot. Dit wellnessprogramma bij Thermen Bussloo maakt gebruik van een combinatie van kleur, geluid en geur. Ideaal voor een ontspannen weekend!
 • Ontdek en ontspan: Wilt u ook de bruisende stad Amsterdam verkennen tijdens uw wellnessweekend in Nederland? Bij Spa Zuiver kunt u een hotelkamer boeken en uw wellnessprogramma combineren met de hoogtepunten van Amsterdam.
 • Wellness op het platteland: zie wilde dieren en geniet van de natuur bij Wellness Center Veluwse Bron, dat op het platteland bij Apeldoorn ligt en unieke ontspannende ervaringen biedt. Zo vindt u er een Oosters badhuis, panoramasauna, Rasulkamer, caldarium, scrubtempel, wildobservatiesauna en een ondergrondse sauna.

Wellnesscentra aan de Nederlandse kust

Wat is er nou leuker dan een strandwandeling in het weekend en daarna opwarmen in de sauna, om vervolgens te genieten van een huidbehandeling en massage? Het is allemaal mogelijk bij deze wellnesshotels aan de Nederlandse kust:

 • Wellnesscentrum Amadore in Zeeland. Dit wellnesscentrum is gevestigd in Amadore Hotel De Kamperduinen, dat vlakbij de kust in een van de mooiste gebieden van Zeeland ligt.
 • Bij het hotel ligt een spa- en beautycentrum met een zwemvijver, zwembad, behandelkamers, sauna’s, whirlpool en solarium. Volg de onderstaande links voor meer informatie over het Amadore Wellnesscentrum of bekijk de homepage van Amadore Hotel Restaurant De Kamperduinen voor een reservering.
 • Zuiderduin in Egmond aan Zee. Hotel Zuiderduin heeft een volledig gerenoveerd spa- en beautycentrum, waarin u zich een heel weekend kunt laten verwennen met kleuren- en aromatherapie, huidbehandelingen en massages. Wilt u meer weten over wellness bij Zuiderduin of direct contact opnemen met Hotel Zuiderduin en een behandeling boeken?
 • Wellness op Texel. Op het Waddeneiland Texel vindt u Hotel Opduin met het Beau Rivage spa- en beautycentrum. Achter de Noordwijkse duinen ligt Azzuro Wellness.

Boek een wellnesshotel

Veel wellnesscentra in Nederland zijn gevestigd in een hotel. Het is dus handig om een hotelkamer te boeken in combinatie met uw wellnessweekend.

Wellness

Wellness in Nederland

Combineer uw bezoek aan Nederland met een dagje wellness.

Evenement

Valentinstag

14 Feb. 2021 Ganz Holland

Valentinstag: Auch in Holland der Tag, um den geliebte Menschen zu überraschen.

Vond je dit interessant? Ontdek meer