Amsterdam RAI: inspiring people

277 keer bekeken

Het samenbrengen van mensen werkt grensverleggend, het inspireert! Vanuit het internationale Amsterdam brengt Amsterdam RAI daarom al ruim een eeuw verschillende werelden, mensen en markten bij elkaar, zowel fysiek als virtueel. In binnen- en buitenland. Met meer dan 100 jaar ervaring is Amsterdam RAI de partner waarop u kunt rekenen.

Bereikbaarheid

Op slechts een kwartier afstand van het centrum van Amsterdam en 8 minuten vanaf Schiphol biedt Amsterdam RAI de locatie en flexibiliteit om alle mogelijke evenementen te organiseren of optimaal te huisvesten. Binnen een kwartier bent u in het centrum van bruisend Amsterdam. De RAI beschikt over een eigen haven met een directe verbinding naar de Amsterdamse grachten.

Capaciteit

Amsterdam RAI beslaat 11 multifunctionele hallen die gebruikt kunnen worden voor exposities, beurzen, congressen en andere evenementen. Er zijn 2 auditoria en 64 vergader, congres- en conferentiezalen met een capaciteit tot 1.746 personen. Tevens bevind zich in het RAI Elicium een multifunctionele ballroom van 1.985 m2, geschikt voor grote diners, productpresentaties of bijeenkomsten.  Alle ruimtes zijn multifunctioneel en flexibel in te delen.

Amsterdam RAI heeft de afgelopen jaren grote internationale congressen mogen huisvesten zoals het European Cardiology Congress met 30.000 deelnemers en de Society of Petroleum Engineers in 2011, 2013 en 2015.

Klik hier voor een volledig overzicht van de capaciteit.

Duurzaam

Amsterdam RAI heeft de ambitie om in de congres- en evenementenindustrie Europese koploper te zijn op het gebied van duurzaamheid. Daarom zoeken wij continu naar nieuwe verbindingen die een duurzame spin-off kunnen creëren, voor onszelf, de omgeving en de maatschappij. Met de laatste aanwinst, 1.632 zonnepanelen op het dak van hal 8, wil Amsterdam RAI een zichtbare bijdrage leveren aan de duurzaamheid van de stad Amsterdam.

Contact

Amsterdam RAI

Europaplein
1078 GZ  Amsterdam

Postbus 77777
1070 MS  Amsterdam

Tel.: +31 (0)20 - 549 1722
E-mail: [email protected]
Website: www.rai.nl

Keukenhof

Ontdek de Keukenhof dit voorjaar en geniet van miljoenen bollen in bloei en de prachtige paviljoens.

Lees meer