Gerrit Heijkoop

8 keer bekeken

Gerrit Heijkoop is opgeleid als ingenieur in Delft en gevormd als projectmanager bij Boer & Croon. Sinds 2007 ondernemer met een passie voor evenementen en nieuwe media. Hij weet zin en onzin op het gebied van technologie te scheiden en houdt altijd oog voor de impact op strategische doelstellingen. Gerrit heeft de afgelopen 2 jaar op diverse internationale congressen, zowel binnen als buiten de evenementen industrie, gesproken over dit onderwerp.

Heijkoop is betrokken bij de internationale EventCamp beweging, bestuurslid van de Green Meetings Industry Council (GMIC) in Nederland en blogger op diverse websites in de event industrie. Hij is mede-oprichter van Triqle Event Intelligence, dat het internationaal prijswinnende software platform “What’s On?” ontwikkelde. Sinds januari 2012 is Gerrit Heijkoop partner van het communicatiebureau “How Can I Be Social (HCIBS)”.

Gerrit Heijkoop maakt nieuwe media praktisch en simpel door het faciliteren van zinvolle conversaties en online publicaties. Dat doet hij door het geven van inspirerende lezingen en workshops, advies en begeleiding op maat en het ontwerpen van de juiste communicatiemiddelen, tools en apps.

Persoonlijke missie Gerrit Heijkoop: De wereld is één groot theater!


Keukenhof

Ontdek de Keukenhof dit voorjaar en geniet van miljoenen bollen in bloei en de prachtige paviljoens.

Lees meer