Holland Associatie Symposium

9 keer bekeken

Op 28 en 29 november 2013 vindt het Holland Associatie Symposium voor de vierde keer plaats in Nederland, dit maal in Maastricht. Het Nederlands Bureau voor Toerisme & Congressen brengt voorzitters van Nederlandse, Europese en internationale associaties bijeen met een sterk inhoudelijk programma, interessante sprekers en bijzondere locaties.

Waarom heeft u deze uitnodiging ontvangen?

Als bestuurder van een toonaangevende (wetenschappelijke) associatie en/of branchevereniging verwelkomen wij u graag als onze gast en bieden u een interessant programma aan met inspirerende sprekers op het gebied van trends, ontwikkelingen, kansen en bedreigingen voor associaties. Daarnaast informeren wij u graag over de mogelijkheden die social media bieden voor associaties en congressen.

Wie komt ook?

Behalve u zijn voor dit exclusieve symposium ook uw collega bestuurders van een selecte groep Europese en internationale associaties uitgenodigd. Voor iedere Nederlandse bestuurder wordt zijn of haar Europese/internationale counterpart uitgenodigd. Het streven is om zoveel mogelijk Nederlandse en internationale bestuurders bijeen te brengen en hen een uitstekende netwerkmogelijkheid te bieden.

Het programma voorziet daarom ook in tal van netwerkmomenten. Bovendien is een aantal vertegenwoordigers van de Nederlandse congresbranche aanwezig om met u van gedachten te wisselen over de bijzondere mogelijkheden die Nederland biedt als congresbestemming en de ondersteuning die zij u hierbij kunnen bieden.

Indien u een uitnodiging van ons heeft ontvangen, bent u van harte welkom u aan te melden via de button registratie. U bent onze gast, aan uw deelname zijn voor u vanzelfsprekend geen kosten verbonden. Mocht u verhinderd zijn, bestaat de mogelijkheid een collega bestuurslid in uw plaats te laten deelnemen.

Lees meer over het programma en de sprekers!


Keukenhof

Ontdek de Keukenhof dit voorjaar en geniet van miljoenen bollen in bloei en de prachtige paviljoens.

Lees meer