Maastricht Congres Bureau

10 keer bekeken

Het Maastricht Congres Bureau is een stichting van diverse organisaties uit Maastricht & regio die hun diensten aanbieden aan u als organisator van vergaderingen, incentives, congressen en evenementen. Wij geven professionele, onafhankelijke en objectieve informatie, advies en bemiddeling bij alle aspecten die aan de orde komen bij het organiseren van zakelijke bijeenkomsten: congrescentra, hotels, locaties voor uw feest of diner, vervoer, organisatorische ondersteuning, catering, sociale en partnerprogramma's. Onze diensten zijn geheel gratis. 

Brede kennis van regionale mogelijkheden

Wij kennen de faciliteiten en mogelijkheden van Maastricht & regio als geen ander: we vertegenwoordigen meer dan veertig uiteenlopende organisaties die u alle van dienst kunnen zijn. Zo werken wij samen met evenementenbureaus, PCO's, cateraars, vervoersorganisaties en leveranciers van audiovisuele middelen en personeel. Maar uiteraard vertegenwoordigen wij ook diverse design en klassieke locaties als congrescentra, hotels, feest- en dinerlocaties, châteaux en zelfs grotten! In het historische gedeelte van de stad, maar ook in de gedeeltes met moderne architectuur en in het groene heuvelland waarin Maastricht gelegen is. Dus wat voor bijeenkomst u ook wilt organiseren, dankzij het ruime aanbod in Maastricht & regio en onze expertise wordt uw bijeenkomst er een om nooit te vergeten! 

'Venue & Service Finder'

Bent u nieuwsgierig geworden naar Maastricht & regio en wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor úw zakelijke bijeenkomst? Kijkt u dan eens op onze internetsite. U leert Maastricht & regio dan wat beter kennen en ontdekt welke organisaties u van dienst kunnen zijn. Via onze 'Venue & Service Finder' kunt u al heel gericht op zoek naar organisaties die het meest aansluiten bij uw wensen voor een specifieke bijeenkomst. Uiteraard kunt u ook geheel vrijblijvend persoonlijk contact met ons opnemen! 

Voor meer informatie neemt u contact op met:

 
Maastricht Congres Bureau 

Het Dinghuis, Kleine Staat 1  
6211 ED  Maastricht

Tel.: 043 - 328 08 38  
Fax: 043 - 321 37 46  
E-mail: [email protected].nl  
Internet: www.maastrichtcongresbureau.nl  

Lidmaatschappen: CLC, EFCT, MPI, ICCA, Site, NBTC   

Keukenhof

Ontdek de Keukenhof dit voorjaar en geniet van miljoenen bollen in bloei en de prachtige paviljoens.

Lees meer