MECC Maastricht, uw sleutel tot succes

236 keer bekeken

Sinds de opening in 1988 heeft het MECC duizenden nationale en internationale events, exhibitions & conventions mogen faciliteren. De keuze voor MECC Maastricht bij associaties en organisatoren is vaak gestoeld op de combinatie van het MECC en de stad Maastricht. Maar ook de centrale ligging in Europa en de high-tech faciliteiten van het MECC zijn van doorslaggevend belang.

Hoge waardering

De gastvrijheid, het serviceniveau, de compactheid en ambiance van het MECC staan garant voor een hoge waardering. Maar aan de basis van alle succesvolle congressen en producties staan de professionele houding en persoonlijke betrokkenheid van de MECC-medewerkers.

Leading in medische meetings

Het MECC maakt - ook fysiek - deel uit van de Maastricht Health Campus en werkt zeer nauw samen met het Academisch Ziekenhuis Maastricht en Universiteit Maastricht.
Mede hierdoor is MECC Maastricht leading in (inter)nationale medische meetings, van besloten vergadering tot meerdaags congres met duizenden specialisten.

Capaciteit

Het MECC heeft:

  • 30 aparte vergaderruimten en 2 auditoria met ruimte voor 4.000 congresgangers
  • 30.000 m2 expositieruimte met een capaciteit van 12.000 eventbezoekers
  • 2.000 overdekte parkeerplaatsen op eigen terrein

Kijk voor meer details op de website.

Maastricht versterkt

Door de compactheid van de stad Maastricht maar ook door de ligging van het MECC op nog geen 10 minuten lopen van het stadscentrum creëren stad en congrescentrum een enorme spin off voor uw congresevent. Maastricht is letterlijk uw Live Conference Community, uw congrespodium dat voelbaar is in Maastricht & regio. Niets voor niets is Maastricht de 3e congresdestinatie van Nederland.
MECC en Maastricht laten het u graag zelf ontdekken!

MECC Maastricht, dedicated to your success! 

Contact

MECC Maastricht

Bezoekadres
Kantorencomplex MECC:
Duboisdomein 5a
6229 GT Maastricht

Postadres
Postbus 1630
6201 BP Maastricht

Tel.: +31 (0)43-3838383
E-mail: [email protected]
Website: www.mecc.nl

Keukenhof

Ontdek de Keukenhof dit voorjaar en geniet van miljoenen bollen in bloei en de prachtige paviljoens.

Lees meer