Noordwijk Marketing

102 keer bekeken

Wij weten wat Noordwijk in huis heeft

Noordwijk heeft veel ervaring in huis als het gaat om congresorganisatie. Bij de afdeling Meetings en Congressen van Noordwijk Marketing zijn wij hier goed van op de hoogte. Wij zijn immers bekend met alle Noordwijkse congresfaciliteiten en congresgerelateerde dienstverleners. Voor u is het belangrijk dat u bij de organisatie van uw bijeenkomst zo optimaal mogelijk wordt geadviseerd. Wij helpen u op weg door ervoor te zorgen dat uw vraag bij de juiste specialisten op het gebied van congresorganisatie terecht komt.
Wilt u meer weten over Noordwijk als congres- en vergaderlocatie? Neem vrijblijvend contact met ons. Wij staan u graag te woord.

Site Visit Noordwijk

Organiseert u zakelijke bijeenkomsten en wilt u graag meer weten over Noordwijk als locatie voor uw congres, vergadering, conferentie of andersoortig evenement? Neem dan eens deel aan een Site Visit evenement; samen met collega’s uit de branche laten wij u kennismaken met Noordwijk als locatie voor uw bijeenkomst. Wilt u liever een persoonlijke rondleiding, afgestemd op uw persoonlijke wensen? Ook dat is mogelijk. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Meeting Guide ‘I know a place where we should MEET’

Noordwijk Marketing geeft jaarlijks een Meeting Guide uit met een uitgebreid overzicht van de congresfaciliteiten, restaurants en activiteiten in Noordwijk. U vindt hierin ook informatie over serviceverleners in de congresbranche, waaronder de organisatiebureaus, vervoerders en aanbieders van audio visuele middelen. Sinds dit jaar is de Meeting Guide beschikbaar via een online dynamisch platform, te vinden op: www.noordwijk.info/nl/congressen.

Wij kijken er naar uit u in Noordwijk te mogen ontvangen! 

Voor meer informatie neemt u contact op met: 

Noordwijk Marketing

afdeling Meetings en Congressen
De Grend 8
2202 EK Noordwijk

Tel.: 071 - 362 38 87
Fax: 071 - 361 53 88
E-mail: [email protected] 
Internet: www.noordwijk.info/nl/congressen

Keukenhof

Ontdek de Keukenhof dit voorjaar en geniet van miljoenen bollen in bloei en de prachtige paviljoens.

Lees meer