Rohit Talwar

3 keer bekeken

Rohit is een wereldwijde futurist en een succesvolle professionele spreker bekend om zijn inspirerende benadering , provocerende inhoud en humoristische stijl. Hij wordt beschouwd als een toonaangevende autoriteit over de toekomst van de meeting industrie en leidt het baanbrekende Convention 2020 onderzoek.

Rohit is de co-auteur van Designing Your Future - Key Trends, Challenges and Choices (2008), redacteur van Achieving Transformation and Renewal in Financial Services (1999) en heeft hoofdstukken bijgedragen aan een aantal andere boeken over toekomstvisie en strategische verandering. Hij is een veelgevraagd keynote speaker over toekomstige leiders van verandering, economische toekomstvisie, innovatie, opkomende economieën en het winnen in een recessie. Hij spreekt op events voor het bedrijfsleven, de overheid en associaties over de hele wereld.

Hij leidt de denktank Fast Future Research en heeft diepte onderzoeken uitgevoerd naar toekomstvisies op een breed scala van onderwerpen. Recente onderzoeken zijn onder meer Global Mega Trends, Scenarios for 2015, The Shape of Jobs to Come, Future Science and Technology Timelines, the Future of China and India, the Future of Travel and Tourism, Convention 2020, Scenarios for Migration, Healthcare Innovation, Scenarios for Healthcare, Drug Futures, Demographic Trends and the Future of New Cities.

Independent Newspaper noemde Rohit onlangs als een van de top tien mondiale ‘future thinkers’. Hij wordt algemeen beschouwd als een autoriteit op het gebied van hoe technologie het bedrijfsleven en de samenleving transformeert. Hij heeft een aantal onderzoeken geleid op het gebied van de toekomst van reizen, toerisme, de luchtvaart en de meeting industrie. Rohit heeft ook een bijzondere interesse in de opkomende economieën van Azië en Afrika. Hij heeft in 40 landen op vijf continenten lezingen verzorgd en bezoekt gemiddeld 20-25 landen per jaar. Naast zijn onderzoek , besteedt hij ongeveer 40% van zijn tijd aan het reizen naar mensen en organisaties die de toekomst vormgeven om zodoende zijn cliënten te ondersteunen bij het ontwikkelen van innovatieve strategieën op toekomstige kansen en uitdagingen.


Keukenhof

Ontdek de Keukenhof dit voorjaar en geniet van miljoenen bollen in bloei en de prachtige paviljoens.

Lees meer