Rotterdam Marketing

1.450 keer bekeken

De stichting Rotterdam Marketing is verantwoordelijk voor de collectieve toeristische marketing en promotie van de stad Rotterdam en haar regio. De afdeling Account Management informeert en adviseert organisatoren van congressen, vergaderingen, beurzen en andere zakelijke evenementen over de mogelijkheden die Rotterdam op dit gebied te bieden heeft. Graag denken we mee over locatiekeuze en andere mogelijkheden die een congres, seminar of beurs de gewenste kwaliteit en uitstraling kunnen geven. Ook organiseren we graag een site inspectie voor u en geven wij advies op het gebied van marketing, sponsoring, promotie, subsidies, de samenstelling van bidboeken en presentaties.

Rotterdam Marketing is onafhankelijk en wil bovenal de klant van dienst zijn. U kunt zich dus met alle soorten vragen tot onze afdeling wenden; wij voorzien u kosteloos van advies! Wij kunnen u alles vertellen over de mogelijkheden in Rotterdam, maar we zijn ook eerlijk over de onmogelijkheden.

Rotterdam promotiemateriaal

Vanzelfsprekend kunt u een beroep doen op onze creativiteit. Wij denken graag met u mee om van een bijeenkomst iets bijzonders te maken. Zo kunt u beschikken over gratis digitaal promotiemateriaal voor de promotie van uw evenement of voor websites, brochures en ander printmateriaal. Indien u tijdens het evenement toeristische informatie over Rotterdam nodig heeft om aan bezoekers of deelnemers te geven, dan is dat geheel gratis bij ons te krijgen. Denkt u hierbij aan het Rdamzine met allerlei tips over wat er in de stad te doen is, maar ook aan wandelroutes door het centrum, een shopping guide, een stadsplattegrond of een architectuur & designroute.

Contact met gespecialiseerde bureaus

Rotterdam Marketing is geen congresorganisatiebureau. Wij informeren, adviseren en helpen waar dat kan. Maar het feitelijk organiseren van een congres laten wij graag aan andere professionals over. Desgewenst kunnen wij u natuurlijk wel in contact brengen met gespecialiseerde bureaus als PCO’s (Professional Congress Organisers), catering- en audiovisuele bedrijven of DMC’s (Destination Management Companies) en andere evenementenorganisatoren voor de organisatie van een sociaal programma of gala diner.

Wij hechten er grote waarde aan u op een zo goed mogelijke wijze te helpen. Een gespecialiseerd team van mensen staat klaar om u – daar waar gewenst – te assisteren. Aarzelt u niet en neemt u vrijblijvend contact met ons op. U bent van harte welkom in Rotterdam!


Voor meer informatie neemt u contact op met:

Rotterdam Marketing

Afdeling Account Management
Postbus 30235
3001 DE Rotterdam 

Bezoekadres:
Beurs / World Trade Centre
Beursplein 37
3011 AA Rotterdam

Tel: +31 - (0)10 205 15 00
Fax: +31 - (0)10 205 15 99
E-mail: [email protected] 
Internet: www.rotterdam-marketing.nl

Keukenhof

Ontdek de Keukenhof dit voorjaar en geniet van miljoenen bollen in bloei en de prachtige paviljoens.

Lees meer