Ruud Veltenaar

15 keer bekeken

Filosoof | Futurist | Trend Teller | Brain Agent | Sociaal Investeerder | Maatschappelijk Ondernemer | Bevliegeraar

“De wereld verkeert niet in crisis, maar ondergaat een transformatie naar de volgende fase in onze beschaving”.

Trendwatcher en filosoof Ruud Veltenaar verzorgt al meer dan 20 jaar boeiende masterlezingen en inspirerende multimediale keynotes over de megatrends en de invloed op ons werk en leven.

Ruud Veltenaar is een geboren spreker en een bevlogen verhalenverteller. Hij studeerde filosofie aan de Universiteit van Amsterdam en International Business Management aan Harvard. Zijn visie, inzichten en humoristische anekdotes zijn gebaseerd op meer dan 25 jaar ervaring als ondernemer en bestuurder bij bedrijven als McKinsey in de VS, Volmac, RAET, Wegener en Planet Internet. Tevens was Ruud een decennium lang chairman van een venture capitalist en investeerde hij in technologiebedrijven op alle continenten.

Als trend teller en bevliegeraar verschaft Ruud duidelijkheid over de toekomst en hoop op een betere wereld. Een wereld op drift naar een volgende fase in onze beschaving. Zijn inspirerende masterlezingen en keynotes gaan over de megatrends en mondiale ontwikkelingen. Wat zijn de gevolgen voor onze welvaart en ons welzijn? Wat betekent dit voor ons werk en leven? Hoe ziet de wereld er uit in 2025? En wat voor soort leiderschap en ondernemerschap hoort daar bij?

Momenteel is Ruud senior partner bij de internationale investeringsmaatschappij Sea Fields Investments en voorzitter van een zakenplatform voor leiders en ondernemers.Keukenhof

Ontdek de Keukenhof dit voorjaar en geniet van miljoenen bollen in bloei en de prachtige paviljoens.

Lees meer