Trade Nieuwsbrief

33 keer bekeken

Floriade Wereld Tuinbouw Expo 2012

Van 5 april t/m 7 oktober 2012 gaan de poorten van het spectaculaire theater van de natuur open! Deze keer wordt de Floriade in het Noord-Limburgse Venlo georganiseerd. Voor groepen biedt de Floriade vele extra's. De Floriade is hét unieke en onvergetelijke dagje uit voor grote en kleine groepen en jong en oud. 

Tassenmuseum Hendrikje 

Het museum biedt een uniek overzicht van de geschiedenis van de tas. Achter elke tas zit namelijk een verhaal. Maakt u voor 31 december 2011 een reservering voor 2012 onder vermelding van 'aanbieding Beurs Brussel' dan bieden wij u een korting aan van 20% op de toegangsprijs!

De Hollandsche Manege

Midden in het centrum van Amsterdam, vlakbij het Leidseplein en grenzend aan het Vondelpark, bevindt zich ''De Hollandsche Manege'', de oudste rijschool van Nederland. Voor groepen hebben wij leuke arrangementen, zoals High Tea, maar ook lunch en diner.

Verrassend Polen in de Keukenhof

Op de Keukenhof, de plek waar de lente tot bloei komt, bruist het van de activiteiten. Het thema voor 2012 is: ''Polen - Hart van Europa''. Openingsdata 2012: 22 maart - 20 mei.

Beleef Nederlands-Limburg

Ontdek Limburg! Kom met de Kerst naar de grotten van Valkenburg of bezoek magisch Maastricht. Een stadswandeling o.l.v. een VVV gids in diverse Midden-Limburgse steden is natuurlijk ook een optie.

SterGroep groepsaccommodaties

De SterGroep beschikt over sfeervolle groepsaccommodaties, verbouwde boerderijen, recreatieverblijven en zelfs een kasteel en oud-klooster. Het zijn allemaal geclassificeerde accommodaties met 4 of 5 sterren.

Efteling

Niet ver hier vandaan ligt een Wereld vol Wonderen. In een sprookjesachtig decor biedt de Efteling speciale groepsarrangementen aan met daarin ruime mogelijkheden tot overnachting.


Maritime Hotel

Het hotel ligt op loopafstand van het centrum. Voor groepen hebben wij speciale tarieven voor lunches, diners en overnachtingen. Onze hotelkamers zijn verkrijgbaar in verschillende prijscategorieën van basic tot deluxe.

Ontdek Delft

Op zoek naar een bijzondere setting voor een dagtocht of groepsuitje? Op slechts 1,5 uur rijden vanaf Antwerpen biedt Delft u een prachtig historisch decor. Er zijn tal van opties voor groepsactiviteiten.

Scheepvaartmuseum

De Zeereis is een ontzettend spannend virtueel avontuur op zee voor kinderen vanaf 8 jaar samen met hun ouders en grootouders. Je gaat 350 jaar terug in de tijd en ontmoet admiraal Michiel de Ruyter!

Ontdek Metropool Amsterdam

Ga op stap in de boeiende omgeving van Amsterdam. Diverse verrassende excursies zijn mogelijk om de 17 bijzondere gebieden rondom Amsterdam te ontdekken!

Canal Company

Beleef een bijzondere avond met een rondvaart door de betoverende Amsterdamse grachten. Tijdens de rondvaart zal een gids u leuke wetenswaardigheden vertellen.

Hermitage Amsterdam

De Hermitage Amsterdam heeft twee verschillende tentoonstellingen per jaar. Op woensdagavond en in het weekend is er een afwisselend programma.

WestCord Hotels

WestCord Hotels is een Nederlands familiebedrijf, waar professionaliteit en vakkennis worden gecombineerd met gastvrijheid, vriendelijkheid en service.

Sandton Hotels

De Sandton Hotels hebben elk een eigen karakter en liggen op bijzondere locaties. Alle hotels zijn met gevoel voor detail ingericht, sfeervol en verrassend. Diverse arrangementen zijn beschikbaar.

Walibi Holland

Beleef een spectaculaire dag in Walibi Holland! Maak een rit in de compleet vernieuwde achtbaan... Speed of Sound. Met de meer dan 40 attracties en shows is er voor iedereen een uitdaging te beleven.

Henri Willig Kaas

Jaarlijks demonstreren wij aan ruim één miljoen bezoekers het ambacht van de klompenmaker, de kaasmaker en de bereiding van kaas. Makkelijk te bereiken vanuit Amsterdam. Gratis toegang.

Keukenhof

Ontdek de Keukenhof dit voorjaar en geniet van miljoenen bollen in bloei en de prachtige paviljoens.

Lees meer