Travel! The Workshop

34 keer bekeken

tRaVeL! The workshop is de professionele workshop voor groepsreizen in België.  Op zaterdag 20 oktober 2012 wordt in het Sheraton Brussels Airport Hotel een nieuwe editie georganiseerd. 

Een actieve workshop, dynamische contacten, een aangenaam kader.  Accommodatie, transport, toeristische attracties, regionaal toerisme, … alle partners zijn aanwezig. Het is een samenwerkingsverband tussen de toeristische diensten van Frankrijk, Nederland, Groot-Brittannië, Groothertogdom Luxemburg met als partners NMBS Europe en Accor Hotels.

Hét sterktepunt van tRaVeL! The workshop is het aanbod van gerichte informatie op één dag en op één plaats, zeker met de groeiende belangstelling voor de dichtbijbestemmingen. Het evenement is een belangrijk treffen voor de Belgische reisindustrie.

tRaVeL! The workshop vindt plaats op zaterdag 20 oktober van 13u30 tot 17u30 in het Sheraton Brussels Airport Hotel. Talrijke vertegenwoordigers van toeristische regio’s, hotels, attracties, musea en evenementen zullen er hun activiteiten en aanbod 2013 gericht op groepsreizen, voorstellen. tRaVeL! The workshop is een unieke kans om contacten te leggen en contracten te bespreken.

Kom naar tRaVeL! The workshop voor doeltreffende informatie en professionele ontmoetingen in een aangename sfeer.

Schrijf nu in! Voor inschrijvingen en informatie: www.traveltheworkshop.be

Keukenhof

Ontdek de Keukenhof dit voorjaar en geniet van miljoenen bollen in bloei en de prachtige paviljoens.

Lees meer