World Forum: hosting the world

Het World Forum is een toonaangevend internationaal congrescentrum gevestigd in Den Haag, internationale stad van vrede en recht. In 2014 was het de trotse gastlocatie van de grootste top ooit in Nederland gehouden, de Nuclear Security Summit 2014. Bij deze top waren meer dan 50 wereldleiders aanwezig, waaronder de Amerikaanse president Barack Obama, 5.000 delegatieleden en duizenden journalisten.

Centraal

Het World Forum is centraal gelegen in de Randstad, op korte afstand van 2 internationale luchthavens, stations en snelwegen. Zowel met de auto als het openbaar vervoer is het World Forum goed bereikbaar. Er is ruim voldoende parkeergelegenheid.

Gratis WiFi

Het World Forum biedt gratis WiFi-voorzieningen aan in alle afzonderlijke vergaderzalen en openbare ruimtes. In elk van deze ruimtes is een standaard WiFi-voorziening aanwezig voor regulier gebruik van het netwerk door het aantal personen dat past in de betreffende ruimte.

Hotelcapaciteit

Direct bovenop het World Forum zit een hotel met ruim 200 kamers. In de directe omgeving van het World Forum bevinden zich nog eens ruim 500 hotelkamers.

Capaciteit

Het World Forum beschikt over 15.000 m2 aan zalen, waarvan 10.000 m2 in te zetten is als exporuimte. De 27 zalen variëren van een capaciteit van 10 personen tot een theaterzaal met een maximale capaciteit van 2.161 personen. Voor kleiner formaat congressen heeft het World Forum een sfeervolle plenaire zaal ter beschikking met 770 zitplaatsen.

Het World Forum is groot genoeg om 5.000 bezoekers te ontvangen en tegelijkertijd klein genoeg om uw zakelijke bijeenkomst of evenement te personaliseren. Exclusiviteit behoort tot de mogelijkheden: u kunt dan het hele gebouw transformeren naar uw eigen look en feel.

Klik hier voor een volledig overzicht van de capaciteit.

Contact

World Forum
Churchillplein 10
2517 JW Den Haag
Tel.: +31 (0)70-3066 228
E-mail: [email protected]
Website: www.worldforum.nl