Foto: © Pulitzer Amsterdam-Sander Baks

Bed en Breakfast in Amsterdam

56 van 87 bezoekers vinden deze informatie waardevol.

In de gezellige en fraaie hoofdstad Amsterdam kunt u zich eindeloos vermaken. Er zijn vele beroemde musea, schitterende gebouwen en grachten en volop gezelligheid. Wilt u iets extra’s toevoegen aan uw verblijf dan kunt u kiezen voor een van de vele unieke B&B’s in Amsterdam.

  • Ontdek de vele attracties van de hoofdstad vanuit uw eigen Bed en Breakfast in Amsterdam.
  • Lees meer over bereikbaarheid en parkeermogelijkheden rond uw Bed & Breakfast in Amsterdam.
  • Veel Bed en Breakfasts liggen centraal in de stad.

Beleef deze wereldstad vanuit uw Bed & Breakfast in Amsterdam

Amsterdam is een van de populairste bestemmingen in Europa; en dat is niet toevallig. Het heeft de faciliteiten van een wereldstad met talloze schitterende musea, een eeuwenoud historisch centrum en een gezellig uitgaansleven. Bovendien is er volop keuze aan accommodatie. Van luxe hotels tot eenvoudige hostels… maar echt thuis voelt u zich pas in uw eigen Bed & Breakfast in Amsterdam.

Boek de leukste Bed & Breakfast in Amsterdam

Het aantal Bed & Breakfasts in Amsterdam is de laatste jaren sterk toegenoemen. En dat betekent dat er vele bijzondere adresjes zijn bijgekomen. Van prachtige etages langs de gracht, tot woonboten, tot kleine kamertjes; er is van alles te huur. Bovendien kan uw verhuurder u vaak leuke tips over de stad verschaffen. Wilt u een B&B in Amsterdam boeken, bekijk dan ons aanbod en maak direct uw keuze.

Ontdek de Jordaan vanuit uw Bed & Breakfast in Amsterdam

Vanuit uw Bed & Breakfast in Amsterdam kunt al het moois ontdekken dat de hoofdstad te bieden heeft. Ga bijvoorbeeld wandelen door de Jordaan; een karakteristiek en oud deel van de stad, gelegen aan de grachtengordel. Maar ook het Anne Frank Huis en de Westerkerk vindt u in de Jordaan. En wilt u lekker winkelen vanuit uw eigen Bed & Breakfast in Amsterdam, dan kunt u terecht in de Negen Straatjes.

Ontdek ook de Pijp vanuit uw Bed & Breakfast in Amsterdam

Naast de Jordaan is ook de De Pijp een oude levendige buurt boordevol gezelligheid. De bekendste plek van de buurt is wellicht de Albert Cuyp; de grootste openluchtmarkt van Europa. U vindt er eten en drinken, kleding en cosmetica en de marktkooplui trakteren u op typisch Amsterdamse humor.

Wandelend naar de mooiste attracties vanuit Bed and Breakfast in Amsterdam

In het centrum van Amsterdam kunt u heerlijk winkelen. Kijk bijvoorbeeld in de Kalverstraat en Leidsestraat of bezoek warenhuis de Bijenkorf en winkelcentrum Magna Plaza. Maar ook vindt u in het centrum het Koninklijk Paleis, het Amsterdam Museum, de Beurs van Berlage, en de Dam. Kortom, vanuit uw B&B Amsterdam kunt wandelend, fietsend of met de tram tal van leuke attracties ontdekken.

Bereikbaarheid en parkeren rond uw B&B in Amsterdam

Amsterdam is centraal gelegen in Nederland  en is van de luchthaven Amsterdam Airport Schiphol eenvoudig te bereiken binnen een half uur. U kunt reizen per bus of trein, maar komt u met de auto naar uw B&B in Amsterdam, let dan op waar u wel en niet kunt parkeren. Parkeren in Amsterdam is bijna overal en altijd betaald en niet goedkoop! Wilt u voordelig parkeren, maak dan gebruik van de P+R terreinen in de buurt van de ring A-10. Vervoer vanaf de P+R terreinen naar het centrum is verzorgd.

Meer over hotels, hostels en bed & breakfasts

Naast vele Bed & Breakfasts in Amsterdam kunt u ook kiezen voor een van de vele hotels in Amsterdam of kiezen voor een gezellig hostel is Amsterdam. Uiteraard vindt u ook op vele andere plekken in Nederland de leukste Bed & Breakfasts. Kijk bijvoorbeeld op B&B Limburg of B&B Zeeland.