This Is Holland

86 van 101 bezoekers vinden deze informatie waardevol.

Beleef Nederland van boven met deze unieke vliegervaring! Bij This is Holland beleeft u Nederland op de meest bijzondere manier. In deze attractie lijkt het net alsof u rakelings over alle hoogtepunten van Nederland vliegt.

  • Een spectaculair perspectief op het Nederlandse landschap.
  • Zweef, voel, ruik en geniet!
  • Deze attractie is uniek in zijn soort in Nederland.

Amsterdam is een nieuwe attractie rijker. In Amsterdam-Noord, precies tussen het EYE Filmmuseum en de A’DAM Lookout vindt u This is Holland. Bij This is Holland beleeft u Nederland in vogelvlucht. Letterlijk en figuurlijk!

Nederland in Vogelvlucht

Ontdek hoe Nederland is ontstaan, hoe ruim 4 miljoen mensen onder de zeespiegel wonen en hoe het Nederlandse volk in weer en wind vecht tegen het water. De Nederlanders laten zich niet afschikken en schiepen een bijzonder land met haar kenmerkende landschap van dijken, polders en molens.  

Unieke ervaring

Het hoogtepunt van This is Holland is de Flight Experience. Met behulp van de nieuwste technologie wordt u meegenomen in een unieke vluchtervaring over Nederland. Door de special effects en een enorm bolvormig scherm, voelt het alsof u rakelings over de hoogtepunten van de Nederland vliegt.  Met aanvullende effecten als wind, mist en geuren, lijkt het echt alsof u door de lucht zweeft, dijken overstijgt en stormen trotseert. Ga er maar voor zitten… Riemen vast… Vliegen maar!

Wat gaat u zien?

U vliegt over de hoogtepunten van Nederland en krijgt zo een uniek beeld. Bekijk de grachten, polders, tulpenvelden en natuurgebieden als de Waddenzee en het oudste natuurpark van Nederland, de Veluwezoom.

This Is Holland kreeg speciale toestemming van gemeenten, natuurorganisaties en UNESCO om de Nederlandse Werelderfgoederen vanuit de lucht te filmen.

Boek uw ticket

Tip van de redactie: Combineer This Is Holland met het adembenemende uitzicht op Amsterdam vanuit A’DAM Lookout en een bezoek aan de creatieve broedplaats van Amsterdam, Amsterdam Noord.

Hop On Hop Off Holland

Ontdek de unieke plekjes rondom Amsterdam op uw eigen tempo. Bezoek de Zaanse Schans, Edam, Volendam of een traditionele kaasboerderij.

Koop uw tickets
Ontdek meer in de omgeving
This Is Holland - Beleef Nederland in vogelvlucht
Adres: 
Overhoeksplein 51
1031KS Amsterdam
Bekijk de website
Openingstijden & tickets