Bitterzoet

134 keer bekeken

Bitterzoet

Biiterzoet is een club in het centrum van Amsterdam met een gevarieerd aanbod aan artiesten en DJ's. Van rock tot pop, tot punk tot funk en alles wat er tussenin zit. In een relaxte atmosfeer kunt u er heerlijk dansen tot vroeg in de ochtend.

Lees meer

Bitterzoet is een club in het centrum van Amsterdam met een gevarieerd aanbod aan artiesten en DJ's. Van rock tot pop, tot punk tot funk en alles wat er tussenin zit. In een relaxte atmosfeer kunt u er heerlijk dansen tot vroeg in de ochtend.

Ruimte voor talent

Uitgangspunt van Bitterzoet is het plaats bieden aan jonge en vernieuwende bands, DJ's en muzikanten met verschillende stijlen en achtergronden. Hier krijgen ze de kans om te experimenteren en te spelen voor een groter publiek.

Wat speelt er vanavond?

Dus, als u zin heeft in een bijzonder, muzikaal avondje uit dan is Bitterzoet een aanrader. Echter, omdat er telkens andere stijlen gespeeld worden is het wel handig om de programmering vooraf te checken om niet voor een onaangenemae verrassing te staan als ze ineens een muzieksoort draaien waar u niet van houdt. Adres: Spuistraat 2.