Boom Chicago

171 keer bekeken

Boom Chicago

Houdt u van stand-up comedy, sketches en improvisaties, dan is een avondje Boom Chicago een mooi uitje voor u. Maatschappelijke, politieke en sociale onderwerpen komen aan de orde en worden in hoog tempo, met vlijmscherpe humor behandeld. Niet voor niets is Boom Chicago al zo'n 20 jaar een begrip in Amsterdam voor zowel toeristen als locals.

Lees meer

Houdt u van improvisatietheater en bevlogen, humoristische sketches, dan is een avondje Boom Chicago een mooi uitje voor u. Maatschappelijke, politieke en sociale onderwerpen komen aan de orde en worden in hoog tempo, met vlijmscherpe humor behandeld. Niet voor niets is Boom Chicago al zo'n 20 jaar een begrip in Amsterdam voor zowel toeristen als locals.

Wereldhumor...

Het Boom Chicago theater, dat sinds 2013 in een nieuwe locatie aan de Rozengracht gevestigd is, is een heerlijke locatie voor een avondje uit. Bestel een heerlijke cocktail en een hapje en geniet van de live comedyshows. Er wordt een geweldige afwisseling van scherpe sketches, improvisatie, videobeelden en muziek gepresenteerd.

Engelstalige shows

Het internationale gezelschap, dat ooit is opgericht door drie Amerikanen uit, u raadt het al, Chicago, bestaat inmiddels uit comedians uit de hele wereld. De shows spreken een breed publeik aan en gaan vaak over onderwerpen als 'het leven in Amsterdam' en grappige cultuurverschillen. U vindt Boom Chicago aan de Rozengracht 117 in het gezellige centrum van Amsterdam.

Ontdek meer in de omgeving
Boom Chicago
Adres: 
Rozengracht 117
1016LV Amsterdam
Bekijk de website
Bekijk de website