Foto: © Marcus Loke

Hostels in Amsterdam

29 van 44 bezoekers vinden deze informatie waardevol.

Amsterdam, de schitterende hoofdstad van Nederland, is een ideale bestemming voor vakantie of een lang weekend. Talloze musea, de grachten, de bloemenmarkt; er is van alles te zien. En bent u op zoek naar een prettig en betaalbaar hostel, dan is er volop keuze.

  • Ontdek de Amsterdam en geniet van de vele attracties vanuit uw comfortabele hostel
  • Lees meer over bereikbaarheid en parkeermogelijkheden in Amsterdam.
  • Vind hostels in alle soorten en maten.

De leukste hostels

Verblijven in een hostel in Amsterdam is beslist een toegevoegd waarde aan uw vakantie. Ze zitten vaak op mooie plekjes, ze zijn vaak een stuk luxueuzer dan u denkt en vaak kunt u ook gewoon een tweepersoon kamer boeken in plaats van de bekende ‘slaapzaal’. Tenslotte, maar zeker niet onbelangrijk, in hostels ontmoet u, veel vaker dan in hotels, leuke andere reizigers!

Boek uw hostel

Hostels in Amsterdam zijn er in vele soorten en maten. Van kleine hostels die door families gerund worden tot grotere ketens als Stayokay en van eenvoudig tot wat luxer. Wilt u een hostel in Amsterdam boeken bekijk dan gelijk ons aanbod en maak direct uw keuze.                                                                

Bereikbaarheid en parkeren in Amsterdam

Amsterdam is centraal gelegen in Nederland  en is van de luchthaven Amsterdam Airport Schiphol eenvoudig te bereiken binnen een half uur. U kunt reizen per bus of tram, maar komt u met de auto, let dan op waar u wel en niet kunt parkeren. Parkeren in Amsterdam is bijna overal en altijd betaald en niet goedkoop! Wilt u voordelig parkeren, maak dan gebruik van de P+R terreinen in de buurt van de ring A-10. Vervoer vanaf de P+R terreinen naar het centrum is verzorgd.

Meer over hotels, hostels en bed & breakfasts

Naast vele hostels kunt u in Amsterdam ook kiezen voor een van de vele hotels in Amsterdam of kiezen voor een B&B.