Foto: © Javier

Hotels in Amsterdam

45 van 55 bezoekers vinden deze informatie waardevol.

Op bezoek in Amsterdam? Geniet dan van een van de vele hotels, hostels of bed & breakfasts in de hoofdstad. Lees hier meer!

  • Ontdek de vele hotels, hostels en bed & breakfasts in Amsterdam.
  • Maak uw keuze en boek direct, snel en voordelig!

Breed aanbod

Amsterdam telt honderden hotels waar u uw vakantie in Amsterdam kunt doorbrengen. De hotels in Amsterdam liggen verspreid van de historische binnenstad, langs de wereldberoemde grachten, in de buurt van het centraal station tot aan Amsterdam Schiphol Airport. Het aanbod is groot en gevarieerd van romantische boutique hotels, luxueuze bijzondere hotels tot en met budget hotels. Van kleine romantische hotels in de Jordaan en statige hotels aan historische pleinen in de stad tot moderne hotels nabij de uitvalswegen van Amsterdam.

Bijzondere hotels

Bijzondere hotels in Amsterdam zijn talrijk. Het Grand Hotel Krasnapolsky tegenover het Paleis op de Dam, Hotel Pulitzer gelegen in een aaneenschakeling van 25 grachtenpanden en het Amstel Hotel dat uitkijkt over rivier de Amstel zijn enkele van de meest luxueuze en statige hotels van Amsterdam. Qua design spannen het Conservatorium Hotel en het Lloyd Hotel de kroon.

Boek uw hotel

Hotels in Amsterdam zijn er in alle soorten en maten: van gezellige familiehotels tot luxueuze design hotels. Kortom voor elke persoonlijke voorkeur en budget is er een passend hotel te vinden. Bekijk het volledige aanbod en boek direct uw hotel in Amsterdam.

Bereikbaarheid en parkeren in Amsterdam

Amsterdam ligt op ongeveer een half uur rijden vanaf de luchthaven  Amsterdam Airport Schiphol. Ook per trein kunt u Amsterdam goed bereiken en bent u binnen een kwartier op Amsterdam Centraal. Reist u naar Amsterdam met de auto houd er dan rekening mee dat u moet betalen voor parkeren, en dat kan prijzig zijn! Ook heeft Amsterdam veel betaalde parkeergarages en zijn er verschillende P+R terreinen aan de rand van de stad waar u voordeliger kunt parkeren.

Meer over hotels, hostels en bed & breakfasts

Naast vele hotels kunt u in Amsterdam ook overnachten in een van de vele bed & breakfasts en hostels. En bent u op zoek naar accommodatie buiten Amsterdam dan vindt u bij ons ook hotels in Rotterdam, hotels in Maastricht en hotels aan zee.

Hotels in Amsterdam

Boek uw ideale hotel in Amsterdam: van low-budget hotels tot woonboten of chique hotels midden in het centrum.