Moooi Showroom & Brand Store - Holland.com
Amsterdam Shoppen

Moooi Showroom & Brand Store

De Moooi Amsterdam Showroom & Brand Store is gelegen aan de Westerstraat, in het midden van de Jordaan tussen de grachten. In deze wijk die bekend staat om zijn kleine galerijen, mooie restaurants en trendy winkels onderscheidt Moooi zich met zijn majestueuze ruimte. Met zijn 700 vierkante meter, is de galerie gevuld met de gehele Moooi-collectie en zijn er geregeld nieuwe dingen te bewonderen.

  • Innovatieve en elegante ontwerpen.
  • Wereldse en historische stukken en accessoires.
  • Bezoek de galerie de grachten van de Jordaan.

De schoonheid van Moooi

Moooi heeft de wereld geïnspireerd en verleid met sprankelende en innovatieve ontwerpen binnen de interieurbranche. De oprichters van Moooi, Marcel Wanders en Casper Vissers wilden de originaliteit en extreme schoonheid van hun ontwerpen benadrukken voegden daarom een extra 'o' toe aan het woord mooi. Zo werd gewoon Mooi, Moooi.

De Nederlandse allround ontwerper Marcel Wanders staat bekend om zijn ontwerpen zoals de geknoopte stoel en ei-vaas.

Indrukwekkende verzameling gerenommeerde ontwerpers

Moooi heeft een uitgebreide collectie. U vindt hier een verscheidenheid aan Moooi-items en historische stukken en accessoires uit de hele wereld. Naast Wanders ontwerpen heeft de galerie ook ontwerpen van nationale en internationale gerenommeerde ontwerpers, zoals Jurgen Bey, Bertjan Pot, Jasper Morrisson, Ross Lovegrove en Studio Job. Het interieur is ook door Wanders geselecteerd en is zowel functioneel als creatief.
Moooi streeft ernaar om unieke objecten in balans te brengen met iconische ontwerpen en functionele producten. Wanneer u in de buurt bent, is dit zeker een must-see shop!

Zoek naar andere soortgelijke dingen: