© Adam Mork via I amsterdam Media Library
Categorie:Amsterdam

Muziekgebouw aan ‘t IJ

Nederland heeft fantastische concertzalen, en het Muziekgebouw aan ‘t IJ is daar zeker één van. Het Muziekgebouw aan 't IJ is een podium voor hedendaagse muziek, vaak in combinatie met verschillende stijlen, stromingen en kunstvormen. Gedurende het hele jaar kunt u concerten, multimedia en exposities bezoeken. 

  • Hoge kwaliteit muziek voor een zo breed mogelijk publiek.
  • Op loopafstand van Amsterdam Centraal station.
  • Fenomenaal uitzicht op het IJ.
Adres:
Piet Heinkade 1
1019BR Amsterdam
Toon locatie in Google Maps

Concertzaal van de 21e eeuw

Muziekgebouw aan 't IJ bevindt zich in een opvallend gebouw op slechts tien minuten loopafstand van Amsterdam Centraal Station. De grote zaal is ruim, modern en comfortabel voor zowel bezoekers als muzikanten. Het Bimhuis, een belangrijke schakel in het internationale netwerk van geïmproviseerde muziek, is er ook ondergebracht.

Een cultureel avondje in Amsterdam

Door het steeds veranderende programma met goede internationale en nationale artiesten, het restaurant Zouthaven en de bijzondere architectuur is Muziekgebouw aan 't IJ een van de beste culturele locaties in Amsterdam. Combineer uw verblijf in Amsterdam met een bezoek aan het Muziekgebouw aan ‘t IJ.

Overnachten aan het IJ

Overnachten na een bezoek aan Muziekgebouw aan het IJ kan heel eenvoudig bij het Mövenpick hotel. Kies uit een van de 408 kamers voor een optimale nachtrust en heerlijk wakker worden.

Vond je dit interessant? Ontdek meer