Restaurants in Amsterdam

Amsterdam heeft veel te bieden op culinair gebied. Zo zijn er veel restaurants in de topklasse met Michelinsterren, maar ook andere restaurants. Wilt u typisch Nederlands eten of geniet u toch liever van de internationale keuken?

Restaurants in Amsterdam

Cafés en terrassen in Amsterdam

10x leukste cafés en terrassen van Amsterdam.

Lees meer
Meer Food & Drink experiences
De beste deals

Aanbevolen hotels in Amsterdam

Fantastische locatie, voortreffelijke service, vriendelijk personeel of een goede prijs-kwaliteitverhouding.

Bekijk top hotels in Amsterdam

Kaart van Amsterdam

Eet in de beste restaurants van Amsterdam

Weet u al waar u eet tijdens uw verblijf in Amsterdam? De stad heeft veel leuke plekken en topchefs die voor u de meest heerlijke maaltijden bereiden.

Bijzondere restaurants

Wilt u iets bijzonders eten? Dat kan in Amsterdam. Kies bijvoorbeeld een restaurant met een Michelinster. Wilt u liever iets informeler dineren, kies dan uit de lijst met leuke cafés en terrassen en laat u verrassen door een geweldig uitzicht over de grachten of het IJ.

Ervaar Hollands eten en drinken

Wilt u weten hoe de Hollands eten en drinken wordt gemaakt? In de Heineken Experience leert u alles over de brouwerij. In het House of Bols leert u hoe originele likeurtjes worden gedestilleerd. Vergeet ook niet een lekker stuk kaas als souvenir mee naar huis te nemen. Lees hier meer over kaaswinkels en hoe u deze kunt vinden. ’s Avonds geniet u natuurlijk van een kroegentocht.