TunFun - Ondergronds speelparadijs in Amsterdam - Holland.com
Foto: © Shutterstock
Amsterdam Attracties

TunFun

Na al het cultuur snuiven in Amsterdam kunnen uw kinderen uitrazen in TunFun, een ondergronds speelparadijs. Spring op de trampolines, duik in de ballenbak en leg zo snel mogelijk de survivalbaan af!

Ondergronds speelparadijs

In een oude tunnel onder het Mr. Visserplein, een druk verkeersplein in hartje Amsterdam, kunnen kinderen onbezorgd spelen. In de voetbalkooi en op de klimtoestellen kunnen kinderen ‘binnen buitenspelen’. Op zaterdag, zondag en bijna alle vakantiedagen organiseert TunFun het Panna Knock Out toernooi.

Voor grote en kleine kinderen

De kruipdoor-sluipdoor klimtoestellen zijn opgedeeld in drie categorieën met oplopende moeilijkheidsgraden: mini, midi en maxi. Zo kunnen de allerkleinsten veilig spelen en hoeven ook de grotere kinderen zich niet te vervelen. Al vanaf een paar maanden oud kunnen baby’s bij TunFun over de zachte matten kruipen of in de armen van papa of mama van de miniglijbaan glijden.

Toegankelijkheid

TunFun is goed toegankelijk voor rolstoelgebruikers en kinderwagens.

Ook leuk met kinderen

Voor wie liever educatief op stap wil met de kids, is Nemo een echte aanrader. Nieuwsgierige kinderen leren hier spelenderwijs alles over wetenschap en technologie. Liever even de drukte van de stad ontsnappen? Dierenpark Artis is een groene oase in het centrum van Amsterdam en een fantastisch uitje voor jong én oud.

Accommodatie tip

Het Radisson Blu Hotel zit in het hartje van Amsterdam en heeft fijne familiesuites. Kinderen tot 2 jaar oud mogen bovendien gratis verblijven als er gebruik gemaakt wordt van de babybedjes.

Tip van de redactie

Meer van de stad zien? Er is geen betere manier om Amsterdam te verkennen dan door fiets te huren. Zijn de kinderen nog te klein om zelf te fietsen? Huur dan een bakfiets en neem ze net als de locals mee in de bak.

Attracties

Pretparken in Nederland

Bekijk de leukste pretparken van Nederland en koop online uw tickets.

Vond je dit interessant? Ontdek meer