Shoppen

Vrijmarkt Vondelpark Amsterdam

29 van 36 bezoekers vinden deze informatie waardevol.

Bent u op Koningsdag in Amsterdam, dan is een bezoek aan het Vondelpark een aanrader.  Hoewel de meeste feesten in de stad pas rond een uur of twaalf beginnen, is het in het park al heel vroeg gezellig.

  • Shop op Koningsdag op de vrijmarkt in het Vondelpark.
  • Geniet van de gezellige sfeer.
  • Wandel na uw rondje door het Vondelpark naar het Leidseplein om neer te strijken op een terras.

Kinderfeest

In het mooie Vondelpark is het vooral een feest voor kinderen. Zij staan hier in groten getale met hun kraampjes in de hoop hun oude spulletjes te verkopen. Nog leuker zijn de vele kinderen die een act uitvoeren. U kunt gerust zeggen dat het Vondelpark voor één dag verandert in het meest originele attractiepark van Nederland.

Holland's got talent

Vioolspelen, schminken, toneelstukjes, spelletjes; de kinderen verzinnen de origineelste attracties en activiteiten om het publiek aan zich te binden. En u zult versteld staan hoeveel talentjes hier in slagen. Ook worden er de gekste, nieuwe spellen bedacht waar u voor een euro aan deel kunt nemen. Het Vondelpark ligt op een steenworp afstand van het Leidseplein.

Overnachten in Amsterdam

Bent u op zoek naar een hip designhotel, een romantische bed & breakfast of een gezellige vakantiewoning voor uw familie? In Amsterdam vindt u voor elke smaak en budget een passende accommodatie. Bekijk het uitgebreide aanbod en boek uw ideale vakantie hier!