© Daniel Spilka
Shoppen

De Haagse Markt

147 van 177 bezoekers vinden deze informatie waardevol.
Adres:
Herman Costerstraat
2571PJ
Bekijk de website

De Haagse Markt is de grootste buitenmarkt van Europa. De Haagse Markt wordt op z’n Haags uitgesproken als de ‘Haagse Mart’ en is gelegen aan de Herman Costerstraat. Hier worden elke maandag, woensdag, vrijdag en zaterdag de meest uiteenlopende waren te koop aangeboden. Iedere marktdag bezoeken zo’n 25.000 mensen de Haagse Markt.

  • Bezoek de grootste buitenmarkt van Europa.
  • Struin langs ruim 500 kramen vol hebbedingen.
  • De 'Haagse Mart' is een begrip in Den Haag.

Aanbod van de Haagse Markt

U kunt het zo gek niet bedenken of de Haagse Markt heeft het wel. Begin vorige eeuw bouwde de markt al een reputatie op vanwege de unieke en exotische waren. Sindsdien is het aanbod van goederen alleen maar toegenomen. Bij alle weersoorten worden de circa 500 kramen opgebouwd en bieden ze een groot aanbod van exotisch fruit, bloemen, kleding, computerartikelen, snoepgoed, schoenen, stoffen, vis en meer aan. Ook kunt u genieten van diverse verse sappen en etenswaren.

Multiculturele markt

Transvaal en de Schilderswijk zijn twee multiculturele wijken in Den Haag. De Haagse Markt ligt precies tussen deze twee wijken in en weerspiegelt de diversiteit van de buurt. U bereikt de markt met tram 11 of 12. Op dagen dat er geen markt is worden vaak evenementen georganiseerd. Zo valt er altijd wat te beleven op de ‘Haagse Mart’.

Overnachten in Den Haag

Bent u op zoek naar een hip designhotel, een romantische bed & breakfast of een gezellige vakantiewoning voor uw familie? In Den Haag vindt u voor elke smaak en budget een passende accommodatie. Bekijk het uitgebreide aanbod en boek uw ideale vakantie hier!