Foto: © Den Haag Marketing
Den Haag

Drievliet

Familiepark Drievliet is een pretpark dat zich richt op de hele familie. Drievliet heeft familieattracties, kinderactiviteiten, avontuurlijke achtbanen en magische shows. U kunt uw bezoek zo avontuurlijk maken als u zelf wilt.

  • Geniet van spectaculaire achtbanen en glijbanen.
  • Drievliet is de perfecte dag uit voor het gezin.
  • Ontdek in de omgeving ook andere attracties als Corpus en Archeon.
Adres:
Laan van 's-Gravenmade
2495BD Den Haag
Bekijk de website Toon locatie in Google Maps
Drievliet heeft verschillende spectaculaire achtbanen en glijbanen waarbij u door de lucht vliegt, een snoekduik het water in maakt, alle kanten op wordt gedraaid en wordt gelanceerd met een snelheid van 70 km/u. Als u het liever wat rustiger aan doet dan zijn er nog talloze andere activiteiten die geschikt zijn voor jongere bezoekers (en ouders).

Shows én attracties

Behalve spannende achtbanen en speeltuinen voor de jongere kinderen kunt u in Drievliet ook avontuurlijke en spectaculaire shows zien. Stap binnen in de Jungle Show of laat u verrassen door het piratenspektakel in het Parktheater.

Openingstijden en prijzen Drievliet

Familiepark Drievliet ligt in Den Haag en heeft onregelmatige openingstijden. Controleer de openingstijden van tevoren wanneer u een dagje Drievliet plant.

Meer in de omgeving

Wilt u in de buurt van Den Haag meer attracties bezoeken, dan is het Archeon een bijzondere belevenis. U duikt in de prehistorie, ontmoet Romeinen, en leert alles over de Middeleeuwen. Het verleden komt er tot leven rondom talloze hutten, huizen, boerderijen en zelfs een klooster en een Romeinse nederzetting. Een andere attractie in de buurt is Corpus waar u op ontdekkingsreis gaat door het menselijk lichaam.

Veelgestelde vragen

Vond je dit interessant? Ontdek meer

Pretparken in Nederland

Kom naar de leukste pretparken van Nederland en beleef een spannende dag vol achtbanen, speeltuinen en waterpret.

Lees meer