Fashion shoppen in Den Haag

1.745 keer bekeken

44 van 69 bezoekers vinden deze informatie waardevol.

De Haagse binnenstad is een heerlijke buurt om een dagje te winkelen. U vindt er volop mode- en schoenenzaken voor elk budget, Van exclusieve haute couture tot grote bekende merken tot eigentijdse designwinkels. Of u nu winkelt bij de 'Haagsche Bluf' of in de chique Denneweg, in Den Haag vindt u zeker wat u zoekt.

  • Shop alles, van haute couture tot vintage.
  • Ontdek de leukste winkels in de winkelstraten van Den Haag.
  • De Haagse binnenstad is de perfecte plek voor een dagje winkelen.

Plaats

Op het oudste plein van Den Haag vindt u volop haute couture, exclusieve schoenenzaken en juweliers van de betere merken. Bent u op zoek naar de iets exclusievere merken, dan kunt u ook kijken in de Hoogstraat, de Molenstraat of het Noordeinde.

Spui

In de omgeving rond het Spui en de Grote Marktstraat vindt u met name de grote ketens van bekende merken. Talloze mode- en schoenenzaken op loopafstand in een gezellige winkelbuurt.

Denneweg

Dit klassieke stukje Den Haag is drukbezocht en biedt vele kwalitatieve winkels met grote merken van internationale allure.

Laad foto's

Haagsche Bluf

De Haagsche Bluf is één van de hotspots voor shopping in Den Haag. Achter de meest bijzondere geveltjes met vreemde ornamenten en botsende architectuurstijlen vindt u vele bijzondere modewinkeltjes.

Prinsestraat

Een beetje verstopt in het historische hofkwartier, vlak achter de grote kerk, ligt deze leuke straat waar de young & hip hun slag slaan als het gaat om mode, schoenen of sieraden.

Overnachten in Den Haag

Bent u op zoek naar een hip designhotel, een romantische bed & breakfast of een gezellige vakantiewoning voor uw familie? In Den Haag vindt u voor elke smaak en budget een passende accommodatie. Bekijk het uitgebreide aanbod en boek uw ideale vakantie hier!

Ontdek meer in de omgeving
Fashion shoppen in Den Haag