Hotels in Den Haag

25 van 36 bezoekers vinden deze informatie waardevol.

Den Haag is het politieke middelpunt van het land. In de historische binnenstad van Den Haag struikelt u over de eeuwenoude monumenten, beeldige paleizen en statige pleinen en lanen. Tussen al deze pracht en praal gaan ook de mooiste hotels in Den Haag schuil, waar u meer dan een overnachting kunt boeken. Den Haag is de residentie van het Koninklijk Huis en boekt u een hotel in Den Haag dan staat u ook een koninklijke behandeling te wachten.

  • Ontdek de leukste en mooiste hotels in Den Haag en boek direct.
  • Ervaar zelf wat Den Haag allemaal te bieden heeft.
  • Lees meer over bereikbaarheid en parkeergelegenheid in Den Haag.

Bijzondere hotels

In Den Haag liggen talloze bijzondere hotels van wereldklasse. Schitterend gelegen tussen de paleizen en herenhuizen aan het Lange Voorhout ligt het beroemdste hotel van Den Haag; Hotel Des Indes. Uiteraard zijn er nog talloze andere bijzondere Haagse hotels te noemen. Wat dacht u van het Carlton Ambassador Hotel en het Hilton Hotel naast het beroemde Panorama Mesdag en nabij de kunststraat van Nederland, het Noordeinde. Prefereert u een hotel dat uitkijkt op het politieke centrum van de stad dan moet u aankloppen bij het Novotel Den Haag City Centre en Corona Hotel.

Ontdek Den Haag

Den Haag veel te bieden. Zo telt Den Haag vele historische hofjes die zeer de moeite waard zijn. Maar ook de gezellige pleinen en winkelstraten zijn heerlijk om te verkennen. Daarbij telt Den Haag verschillende schitterende paleizen zoals bijvoorbeeld Huis ten Bosch, het woonverblijf van Prinses Beatrix. Ten slotte, wat u ook zeker niet wilt missen, is het Mauritshuis met 'Het meisje met de parel' en talloze andere werken van oude meesters.

Boek uw hotel

Hotels in Den Haag zijn er in alle soorten en maten: van gezellige familiehotels tot luxueuze design hotels. In ons totale aanbod komen alle soorten hotels voor, of u nu alleen reist of met een groep en met een beperkt of groot budget. Bekijk ons volledige aanbod hotels in Den Haag en vind het hotel dat bij u past.

Bereikbaarheid en parkeren in Den Haag

Den Haag ligt op ongeveer 40 minuten rijden vanaf de hoofdstad Amsterdam en de luchthaven Amsterdam Airport Schiphol. Ook per trein kunt u Den Haag goed bereiken. Bent u met de auto, let dan op waar u wel en niet kunt parkeren. In het grootste deel van het centrum van Den Haag en Scheveningen geldt betaald parkeren alle dagen van de week. Het centrum heeft ook diverse parkeergarages met redelijke tarieven. Goedkoop parkeren kan op de twee P+R terreinen aan de A-4: Transferium ‘t Schouw en P+R Hoornwijk.

Meer over hotels, hostels en bed & breakfasts

Naast vele hotels kunt u in Den Haag kunt u hier ook een keuze maken uit accommodaties in andere steden. Kijk op hotels in Amsterdam, hotels in Rotterdam, hotels in Scheveningen en hotels aan zee

Den Haag

Bezoek de schitterende hofstad met vele musea, winkels en gezellige horeca.