GEM - Holland.com
Foto: © OSeveno
Den Haag Musea

GEM

Adres:
Stadhouderslaan 43
2517HV Den Haag
Bekijk de website

GEM organiseert jaarlijks ongeveer zeven exposities die gericht zijn op Nederlandse en internationale actuele kunst. Alle denkbare media komen aan bod, zoals videokunst, schilderijen, sculpturen, tekeningen, films en foto's.

  • Bezoek de wisselende tentoonstellingen.
  • Een must voor liefhebbers van actuele kunst.
  • Combineer uw bezoek met een bezoek aan het Fotomuseum, Kunstmuseum of Museon.

Museum en Meer

Het GEM deelt zijn locatie met het Fotomuseum Den Haag en een restaurant. Het bevindt zich ook pal naast het Kunstmuseum en het wetenschapsmuseum Museon. Het GEM is ideaal voor wie een of meer museums en een goede lunch wil combineren. 's Zomers is het heerlijk toeven op het terras in de zon.

Kunst in Den Haag

Als u in Den Haag bent en u houdt van actuele kunst, dan moet u zeker het GEM bezoeken. Rondom het GEM bevinden zich nog een aantal andere museums in andere disciplines. Samen vormen de museums een schitterende culturele collectie waar het GEM een wezenlijk onderdeel van uitmaakt.

Overnachten in Den Haag

Bent u op zoek naar een hip designhotel, een romantische bed & breakfast of een gezellige vakantiewoning voor uw familie? In Den Haag vindt u voor elke smaak en budget een passende accommodatie. Bekijk het uitgebreide aanbod en boek uw ideale vakantie hier!

Zoek naar andere soortgelijke dingen: