Musea

Museon

15 van 25 bezoekers vinden deze informatie waardevol.
Adres:
Stadhouderslaan 37
2517HV Den Haag
Bekijk de website

Het Museon is een populair-wetenschappelijk museum in Den Haag. Het museum is gebaseerd op het idee dat je sneller leert als je de theorie gelijk in de praktijk kunt uittesten. De vaste expositie van het Museon is Jouw Wereld, Mijn Wereld, waar u kunt ontdekken hoe het leven op Aarde is ontstaan.

  • Leerzaam én leuk.
  • Leer hoe het leven op aarde is ontstaan.
  • Ontdek de wereld in het Museon.

Jouw Wereld, Mijn Wereld

Het Museon is zowel leerzaam als leuk. De hoofdexpositie neemt u mee op een ontdekkingsreis die onverwachte relaties onthult tussen de mens en de natuur en cultuur om hem heen. Het mooiste aan het Museon is dat het belangrijke thema's en ontwikkelingen uit de wetenschap en de maatschappij vertaalt naar eenvoudige en toegankelijke informatie voor een breed publiek.

Kom de wereld ontdekken

Aarde, dinosaurussen, de eerste mensen, energie, landen, Romeinen, water, fossielen, de Tweede Wereldoorlog, de noordpool, vrede en gerechtigheid. Dit is slechts een kleine greep uit de onderwerpen die in het Museon in Den Haag aan bod komen. Ontdek het zelf!

Overnachten in Den Haag

Bent u op zoek naar een hip designhotel, een romantische bed & breakfast of een gezellige vakantiewoning voor uw familie? In Den Haag vindt u voor elke smaak en budget een passende accommodatie. Bekijk het uitgebreide aanbod en boek uw ideale vakantie hier!

Watch this video: Museon