7x restaurants in Den Haag - Holland.com
Den Haag

7x restaurants in Den Haag

Den Haag, de chique hofstad van Nederland, heeft ook op culinair gebied veel te bieden. En dat is best logisch! Want met de verse vis uit Scheveningen, de Aziatische invloeden van China Town en de kruidige invloeden van de voormalige koloniën, is er op culinair gebied veel te ontdekken in Den Haag. Van Frans tot Aziatisch en van brasserie tot Michelin-sterrenrestaurants.

  • In Den Haag vindt u culinaire invloeden uit alle windstreken.
  • Den Haag heeft zelfs 2 Michelin-sterrenrestaurants.
  • Ontdek hier de leukste en lekkerste restaurants van Den Haag.

Set Genki Tei

In een minimalistisch interieur met veel natuurlijke materialen, eet u hier heerlijk Japans tegen een keurige prijs.
Adres: Schoolstraat 4, Den Haag

Niven *

Niven Kunz is 35 en heeft al 11 jaar een Michelin-ster. Hij kookt volgens het 80/20 principe. 80% groenten en 20% vlees of vis. Het seizoen en marktaanbod bepalen zijn menu. In 2015 verkozen 500 collega’s NIVEN voor de tweede keer op rij tot 'Beste Groenten Restaurant van Nederland'.
Adres: Delftweg 58a, Rijswijk

Calla’s *

Het stijlvolle en intieme restaurant Calla’s vindt u op een chique locatie in Den Haag. Het eten is van topniveau en is gewaardeerd met een Michelin-ster. Reserveren aan de ‘chef’s table’ is extra bijzonder!
Adres: Laan van roos en doorn 51A, Den Haag

The Raffles

Originele, frisse gerechten met veel verse kruiden zoals die in de archipel, Maleisië en Singapore gebruikt worden. The Raffles zet de Indonesische keuken op de culinaire kaart van Nederland.
Adres: Javastraat 63, Den Haag

HanTing Cuisine

Het beste van Frans en Aziatisch eten gecombineerd in verassende, bijzonder smakelijke gerechten. Adres: Prinsestraat 33, Den Haag

Bij Erik

Aan de sluis in Leidschendam vindt u dit heerlijke restaurant met een kaart vol klassieke gerechten met een moderne twist. Ook de wijnen zijn hier uitstekend!
Adres: Sluisplein 9, Leidschendam

Basaal

In een gezellige, eigentijdse sfeer, serveert men hier de lekkerste gerechten met verse producten, mooie wijnen en bijzondere digestieven. Bij mooi weer zit u heerlijk op het terras.
Adres: Dunne Bierkade 3, Den Haag

Vond je dit interessant? Ontdek meer