Shoppen in Den Haag - Holland.com
Den Haag

Shoppen in Den Haag

De winkelcentra bevinden zich in het centrum rondom de Grote Marktstraat. Meer winkels vindt u aan de Spuistraat, de Venestraat en de Hoogstraat. Zorg er bij een wandeling door deze straten voor dat u de aangename sfeer van Haagsche Bluf en de Passage niet mist. De laatste is het mooiste en oudste overdekte winkelcentrum van Nederland.

  • Shop bij fashionable boetiekjes op de Denneweg en de Frederiksstraat.
  • Struin langs de winkels in de Passage, het oudste en mooiste overdekte winkelcentrum van Nederland.
  • Kijk binnen bij de galerieën en antiekzaken op het Noordeinde.

Stijlvolle modeboetiekjes

De Denneweg en de Frederiksstraat bieden een geweldige mix van haute couture, vriendelijke boetiekjes en trendy fashion-winkels. Het is ook een heerlijek plek om te ontspannen na urenlang shoppen, hier zitten namelijk de beste lunchrooms en restaurants van Den Haag.

Ook de straat Noordeinde verdient wat speciale aandacht. Wat het mist aan trendyness, maakt het goed met kunst. Deze straat heeft de hoogste 'kunstdichtheid' van Nederland en zit stampvol met galerieën en antiekzaken.

De wijken van Den Haag

Neem voor u Den Haag verlaat in ieder geval de tijd om een wandeling door het Hofkwartier te maken. De kleine steegjes zitten vol met winkels, boetiekjes, kappers, restaurants, cafés, bars, antiekwinkeltjes, designwinkels en vele andere verrassingen.

Een verrassing van een heel andere soort is Chinatown. Oosterse winkels, Aziatische supermarkten, Chinese restaurants en alles wat u zou verwachten in China vindt u hier in hartje Den Haag.

Er is nog een winkelstraat, de Frederik Hendriklaan, die wat dichter bij het strand ligt. Het is een hele lange straat die naast geweldige winkels en boetiekjes ook een breed aanbod aan delicatessen aanbiedt.

Vond je dit interessant? Ontdek meer