Cultureel Maastricht! - Holland.com
Foto: Tefaf 2013, © Loraine Bodewes
Maastricht

Cultureel Maastricht!

Ontdek deze lente de vele kunstzinnige manifestaties als Jazz Maastricht en kunstbeurs TEFAF en geniet van het heerlijke bourgondische leven.

  • Geniet van de bourgondische sfeer in Maastricht.
  • Top artiesten uit binnen- en buitenland tijdens Jazz Maastricht.
  • Bezoek Tefaf: één van de grootste en meest exclusieve kunstbeurzen ter wereld.

Wie het bourgondische leven in Nederland zoekt, is in Maastricht op de juiste plek. Zeker in het voorjaar wanneer de terrasjes buiten staan en de pleinen gevuld zijn. Kom dit voorjaar heerlijk shoppen in de prachtige winkelstraten en bezoek één van de verschillende culturele evenementen.

Jazz Maastricht

Eén van die grote evenementen elk voorjaar is Jazz Maastricht. Tijdens dit evenement  spelen talloze topartiesten op verschillende locaties. Het leuke aan dit festival is de verscheidenheid aan stijlen en de links die gelegd worden met andere muziekstijlen als pop, klassiek en opera én aan andere kunstdisciplines als theater, dans poëzie en mode. Absoluut genieten!

TEFAF kunstbeurs

TEFAF Maastricht wordt gezien als één van de grootste en meest exclusieve kunstbeurzen ter wereld. Hier komen de grote verzamelaars, museum-inkopers en kunstdealers uit de hele wereld bij elkaar. Naast 'oude meesters' en bijzonder antiek, is er volop 'klassiek moderne kunst', 20ste eeuws design en unieke sieraden. Een 'must' voor de echte kunstliefhebber.

Vond je dit interessant? Ontdek meer