Categorie:Maastricht

Golfbaan Het Rijk van Margraten

Adres:
Bemelerweg 99
6267AL Cadier en Keer
Bekijk de website Toon locatie in Google Maps

Ten oosten van de sfeervolle stad Maastricht ligt Golfbaan Het Rijk van Margraten. Een golfbaan met 18 holes in combinatie met een 9-holes par-3 baan ligt hier voor uw golfplezier. De ligging van Het Rijk van Margraten is op z’n minst oogstrelend te noemen. U wandelt door een glooiend landschap tussen de stad Maastricht en het plaatsje Cadier en Keer, omgeven door landerijen, wijngaarden en oude bossen.

Golfen in een Limburgs heuvelland

Op de Golfbaan Het Rijk van Margraten in Zuid-Limburg kunt u spelen op een baan waar een hoogteverschil van maar liefst 50 meter wordt overbrugd. De grote hoogteverschillen maken de tweede 9 holes voor iedere golfer tot een ware uitdaging, terwijl twee waterpartijen op de eerste 9 holes zorgen voor de nodige spanning. Golfbaan Het Rijk van Margraten beschikt ook over een 9 holes par-3 baan en een driving range waar u uw techniek kunt vervolmaken.

Golfbaan Maastricht

Na afloop van uw partij golf kunt u genieten van uw behaalde prestaties in het clubgebouw van Het Rijk van Margraten. Het gebouw is geïnspireerd door een Romeinse villa in de omgeving. Het clubhuis biedt onder andere plaats aan een sfeervolle lounge met aangrenzend terras, 3 ontvangstruimten, een restaurant en een golfshop.

Iedereen is welkom op de Golbaan van Maastricht. Wel raden we u aan om vooraf telefonisch een reservering te maken en navraag te doen naar golfaanbiedingen en -arrangementen.

Vond je dit interessant? Ontdek meer