Foto: © Etienne van Sloun

Hotels in Maastricht

57 van 81 bezoekers vinden deze informatie waardevol.

Maastricht is een gezellige en gastvrije stad in het zuidelijkste puntje van Nederland. Hotels in Maastricht liggen hier verspreid van de rivier de Maas en de historische binnenstad tot aan de glooiende heuvels aan de rand van Maastricht. De meeste hotels in Maastricht liggen op loopafstand van de monumentale pracht en praal, de gezellige winkelstraten vol boetiekjes en lunchrooms en de machtige rivier de Maas.

  • Ontdek hier de leukste en mooiste hotels in Maastricht.
  • Boek direct uw hotel in Maastricht.
  • Lees meer over bereikbaarheid en parkeermogelijkheden in Maastricht.

Bijzondere hotels

Het Kruisherenhotel in Maastricht heeft een reputatie, die ver voorbij de stadsgrenzen van Maastricht reikt. Het 15de eeuwse klooster is één van de mooiste design hotels van het land. Andere bijzondere hotels in Maastricht zijn het trendy Designhotel, Hotel DuCasque in art deco-stijl en het Beaumont Hotel dat al ruim een eeuw door de familie Beaumont wordt gerund. In het Derlon Hotel wordt stijl en design gecombineerd met historie; in het souterrain vindt u Romeinse opgravingen uit de vierde eeuw voor Christus.

Ontdek Maastricht

De sfeervolle stad Maastricht telt vele bezienswaardigheden. Uiteraard wilt u een kijkje nemen op het beroemde plein het Vrijthof, maar ook de Sint Servaasbrug en de Onze-Lieve-Vrouwebasiliek wilt u zeker even bezoeken. Daarnaast is het een stad vol gezelligheid met talloze sfeervolle café’s en terrassen en een rijke culinaire traditie. U ontdekt het allemaal vanuit uw heerlijke hotel in Maastricht.

Boek uw hotel

Hotels in Maastricht zijn er in alle soorten en maten: van gezellige familiehotels tot luxueuze design hotels. In ons totale aanbod komen alle soorten hotels voor, of u nu alleen reist of met een groep en met een beperkt of groot budget. Bekijk ons volledige aanbod hotels in Maastricht en boek direct het hotel dat bij u past.

Bereikbaarheid en parkeren in Maastricht

Maastricht ligt op ruim twee uur rijden vanaf de hoofdstad Amsterdam en de luchthaven Amsterdam Airport Schiphol. Ook per trein kunt u Maastricht goed bereiken. Bent u met de auto, let dan op waar u wel en niet kunt parkeren. In het centrum geldt betaald en beperkt parkeren op maandag t/m zaterdag en op koopzondagen. Maximale parkeerduur is 2 tot 4 uur afhankelijk van de locatie. Onbeperkt parkeren is mogelijk in parkeer- garages en buiten het centrum. Goedkoop en onbeperkt parkeren kan op ‘Park en Walk-terreinen’ op slechts 10 minuten wandelen van het centrum. De wandelroutes naar het centrum worden aangegeven met bordjes.

Meer over hotels, hostels en bed & breakfasts

Naast vele hotels kunt u in Maastricht ook overnachten in een van de vele bed & breakfasts en hostels. Uiteraard kunt u hier ook een keuze maken uit accommodaties in andere steden. Kijk op hostels in Nederland, hotels in Amsterdam, hotels in Den Haag, hotels in Scheveningen en hotels aan zee.

Kruisherenhotel

Van klooster via kazerne tot vijfsterrenhotel.

Hotels in Maastricht

78 accommodaties in Maastricht. Geniet van de gastvrijheid in het zuidelijkste puntje van Nederland.