Fashion shoppen in Maastricht

4.094 keer bekeken

4 van 6 bezoekers vinden deze informatie waardevol.

Fashion shoppen in Maastricht

In het mooie centrum van Maastricht kunt u heerlijk shoppen. Van kleine boutiques tot moderne shoppingmalls; Maastricht heeft 't allemaal. Exclusiviteit in de chique Stokstraat en Rechtstraat, creatieve designwinkeltjes in de kleine straatjes eromheen. Wij hebben vast wat leuke adresjes voor u verzameld...

Lees meer

Maastricht heeft alles op het gebied van winkelen. Deze prachtige stad biedt u winkels met luxeproducten, modeboetieks, haute couture, grote merken, levendige winkelstraten, romantische steegjes en een authentieke, Bourgondische manier van leven. Maastricht is absoluut een Nederlandse stad, maar u zult zich haast in Parijs wanen.

Maastricht is gebouwd rond het plein het Vrijthof. De meeste belangrijke winkelstraten, zoals de Grote Straat, zijn met het plein verbonden. Bent u op zoek naar exclusieve merken en unieke ontwerpen? Ga dan direct naar de meest romantische buurt van Maastricht: het Stokstraatkwartier.

In de Wolfstraat en de Stokstraat vindt u alle exclusieve merken.

Exclusieve wijken van Maastricht

Wyck: Bekend om zijn modieuze boetieks, binnenhuisarchitectuur, kunstgalerijen en delicatessenwinkels. Maar pas op! Deze buurt zal zeer waarschijnlijk uw hart stelen!

Jerkerkwartier: Slenter door dit moderne deel van Maastricht, de thuishaven van de beste kunstenaarsateliers, antiekwinkels en restaurants.

Bredestraat: vlakbij het bekende plein de Vrijthof vindt u in de Bredestraat prachtige modezaken voor elke stijl

Rechtstraat: chique winkelstraat met allerlei leuke zaken waaronder verschillende exclusieve modezaken met grote, bekende merken.

Mayfair (Stationsstraat 20): Brits georiënteerde herenmode van de hipste en mooiste merken.

Hermès (Stationsstraat 43): ooit begonnen als zadelmaker voor de ‘rich and famous’, nu leverancier van de mooiste accessoires van topkwaliteit. Let op de vaak wisselende en bijzondere etalages.

Stokstraat en Wolfstraat: achter de vele schitterende monumentale gevels vindt u de crème de la crème van de modezaken. Niet goedkoop, wel erg mooi.

Odysse (Rechtsraat 55): de mooiste avond- of cocktailjurken... klaar of op maat gemaakt... u vindt ze bij Odysse.

PL Line (Bredestraat 7a): mix van internationale topontwerpers onder één dak in een fraai historisch pand.

Lutgarde Bags & More (Havenstraat 16): mooie leren tassen, shawls, handschoenen en  jasjes... kortom, accessoires voor de verwende shopper.

Ontdek meer in de omgeving
Fashion shoppen in Maastricht