Arnhem

5x restaurants in Arnhem

De groene omgeving van Arnhem is een ideale voedingsbodem voor elke restaurateur die houdt van puur en goed eten. Het verse wild, de vele soorten paddenstoelen, maar ook de vele ambachtelijke wijnen, kazen en noten die in de buurt hun oorsprong vinden, zorgen voor de lekkerst ingrediënten bij de beste restaurants.

  • Geniet van de lekkerste restaurants in Arnhem.
  • Arnhem is een ideale voedingsbodem voor puur en goed eten.

Wij hebben voor u de 5 lekkerste restaurants op een rijtje gezet:

1. ‘t Amusement

Restaurant van de supertalentvolle en zeer jonge chef Estée Strooker. Zij opende het restaurant in 2011 en het interieur laat zien dat ze jong is. Smaakvol, creatief, niet te formeel én het eten is er heerlijk!

Adres: Roermondsplein 35, 6811 JN Arnhem

2. Restaurant La Belle Source

Vlakbij het centrum van Arnhem, aan de rand van de Veluwe ligt Landgoed Groot Wansborn met het chique restaurant La Belle Source. Chefkok Maarten Meijst maakt heerlijk exclusieve gerechten. Echt een aanrader na een lange wandeling door de mooie omgeving.

Adres: Bakenbergseweg 277, Arnhem

3. Restaurant de Steenen Tafel

In een bijzondere locatie dineren dat doet u bij de Steenen Tafel. Het restaurant bevindt zich namelijk in een voormalige watertoren met prachtige Art Deco-stijl. Het uitzicht is geweldig en dat in combinatie met een heerlijke kaart zorgt dit voor een unieke ervaring!

Adres: Weg achter het Bos 1, Arnhem

4. Café Restaurant Verheyden

In een voormalig pakhuis in het centrum van Arnhem vindt u het sfeervolle restaurant Verheyden. In de keuken wordt uitsluitend met dagverse en seizoensgebonden producten gekookt. De kaart wijzigt iedere maand én ze hebben een heerlijke stadstuin waar u zeker met mooi weer heerlijk kunt dineren!

Adres: Wezenstraat 6, Arnhem

5. Dining 56

Aan de Rijnkade, in een mooi herenhuis, vindt u dit smaakvolle, trendy restaurant. Hier wordt enkel gekookt met dagverse ingrediënten en 100% biologisch vlees; en dat in combinatie met de lekkerste wijnen. Heerlijk genieten dus bij Dining 56!

Adres: Rijnkade 56, Arnhem

Vond je dit interessant? Ontdek meer

}">