© Ronald Wilfred Jansen via Shutterstock
Shoppen

Winkelen in Arnhem

81 van 120 bezoekers vinden deze informatie waardevol.

Ontdek de sfeervolle binnenstad van Arnhem en de prachtige winkelstraten. Voor elke smaak en elk budget vindt u hier de leukste winkels.

  • Bezoek Arnhem en ontdek de vele winkel-mogelijkheden.
  • Van alternatief tot luxe; Arnhem biedt de leukste winkels voor elk budget.
  • Arnhem is een echte modestad.

Wie op bezoek is in Arnhem en een middagje wil shoppen, heeft hier volop keuze in de mooie historische binnenstad. Niet voor niets is Arnhem uitgeroepen tot 'Beste Binnenstad' in 2007 en 2009! Gaat u maar eens kijken in bekende winkelstraten als de Roggestraat, de Jansstraat, de Vijzelstraat en Grote Oord, waar u naast de grote ketens allerlei unieke winkeltjes vindt.

Musiskwartier

Arnhem, met de bekende mode-academie ArtEZ waar ook Victor&Rolf zijn opgeleid, is een creatieve stad met volop bijzondere winkels. Zo is er het chique Musiskwartier met z'n kleine straatjes en mooie pleintjes voor de luxe-shopper, maar ook kunt u kijken in het oude gebied Het Eiland met z'n vele winkeltjes in de Kerkstraat, Bentinckstraat, Wielakkerstraat of Zwanenstraat.

Modekwartier

Bent u geïnteresseerd in mode en accessoires, dan moet u zeker kijken in het Modekwartier. Hier koopt u rechtstreeks van de ontwerpers en vindt u unieke en originele ontwerpen in allerlei prijsklassen. Zeker de moeite waard! Elke eerste zondag van de maand is het bovendien in Arnhem koopzondag.

Overnachten in Arnhem

Bent u op zoek naar een hip designhotel, een romantische bed & breakfast of een gezellige vakantiewoning voor uw familie? In Arnhem vindt u voor elke smaak en budget een passende accommodatie. Bekijk het uitgebreide aanbod en boek uw ideale vakantie hier!