5x restaurants in Breda - Holland.com
Foto: © Andrew Wong via Unsplash
Breda

5x restaurants in Breda

Breda, in het bourgondische Brabant, is één van de meest gastvrije steden in Nederland met een gezellig en mooi historisch centrum. Met de grote verscheidenheid aan restaurants kunt u hier kiezen uit de lekkerste smaken uit alle windstreken. Wij hebben de top 5 lekkerste restaurants voor u op een rijtje gezet.

  • Geniet van de Brabantse gastvrijheid en smaakvolle keukens in Breda.
  • Ontdek de top 5 restaurants van Breda.
  • Wolfslaar restaurant bezit een Michelin-ster en staat garant voor een exclusieve culinaire avond!

De top 5 restaurants in Breda

1. De Stadstuin

Stijlvol herenhuis met een intiem terras op de binnenplaats. De chef heeft een modern culinair repertoire, geschoeid op een klassieke leest. Zijn bereidingen zullen u zeker verrassen. Hebt u achteraf nog wat plaats? Bezoek dan zeker de aangrenzende patisseriezaak De Madeleine. Bekroond met een Bib Gourmand.

Adres: Ginnekenweg 138, Breda

2. Restaurant Zuyd

Wat het team van Restaurant Zuyd op tafel tovert zijn net ‘eetbare schilderijtjes’. De basis van de gerechten komt uit de Franse keuken, met invloeden uit de rest van de wereld. Van de amuses tot de bonbons bij de koffie: alles is huisgemaakt.

Adres: Ginnekenweg 35, Breda

3. Chocolat

Bij restaurant Chocolat, aan de voet van de Grote Kerk, combineren de koks de Franse keuken met wereldse invloeden. Op mooie dagen nodigt het mooie terras uit tot het aanbidden van de zon.

Adres: Torenstraat 9-11, Breda

4. Wolfslaar *

In een koetshuis van het schitterende landgoed Wolfslaar vindt u dit exclusieve restaurant (met Michelin-ster) waar u een bijzondere culinaire avond kunt beleven. Alleen al de schitterende omgeving is het tochtje meer dan waard!

Adres: Landgoed Wolfslaar, Wolfslaardreef 102, Breda

5. Bistro Sharlot

‘Verrassende gerechten en spannende combinaties, altijd met producten uit het seizoen.’ Zo omschrijft Bistro Sharlot haar menukaart. De sfeervolle inrichting is een mix van een Engelse pub en een Franse bistro.

Adres: Dorpstraat 58, Ulvenhout

Vond je dit interessant? Ontdek meer

}">