Foto: © Edi Simetzberger
Shoppen

Shoppen in Delft

135 van 175 bezoekers vinden deze informatie waardevol.

Shoppen in Delft is in één woord heerlijk. Het winkelgebied ligt in de historische binnenstad van Delft. Honderden winkels, speciaalzaken en boetiekjes wisselen moeiteloos af met eeuwenoude monumenten, gezellige pleinen en uitgestrekte grachten. Twee andere pluspunten van shoppen in Delft is dat het winkelgebied veelal autovrij is en er ruime parkeergarages liggen op loopafstand. Niet voor niets scoort Delft ieder jaar een hoge notering in de Nederlandse winkelsteden top tien.

  • Kom voor een onvergetelijke shopervaring naar Delft.
  • Struin door de karakteristieke winkelstraten.
  • Van kledingboetiek tot wijnwinkel: Delft heeft voor ieder wat wils.

Winkelstraten van Delft

Om u op weg te helpen voor een heerlijke winkelervaring in Delft staan hier enkele straten die u absoluut niet mag missen. Begin rondom de Markt in de straten Oude Delft, Choorstraat, Voldersgracht, Wijnhaven, Hippolytusbuurt en Vrouw Juttenland. U zult versteld staan van de diversiteit aan winkels: galeries, cadeauboetieks, exclusieve modezaken en leuke snuisterijenwinkeltjes. De laatste jaren verschijnen er ook meer en meer pop up shops in het straatbeeld.

De gezellige winkelstraten Brabantse Turfmarkt, Burgwal, Gasthuislaan, Molslaan en Breestraat hebben een breed aanbod van kledingboetieks, kaas- en wijnwinkels en speciaalzaken. Al wandelend loopt u vanaf hier in één adem door naar de moderne winkelgebieden ‘In de Veste’ en ‘Zuidpoort’. Hier vindt u grote filialen en winkelketens.

Openingstijden winkels

De  meeste winkels zijn open op maandagmiddag (13.00 – 18.00 uur), dinsdag t/m vrijdag (9.00 – 18.00 uur, vrijdag tot 21.00 uur) en op zaterdag (9.00-17.00 uur). Sommige winkels zijn ook op zondag geopend. De openingstijden van kleine winkels en boetiekjes kunnen afwijken van de normale openingstijden.

Overnachten in Delft

Bent u op zoek naar een hip designhotel, een romantische bed & breakfast of een gezellige vakantiewoning voor uw familie? In Delft vindt u voor elke smaak en budget een passende accommodatie. Bekijk het uitgebreide aanbod en boek uw ideale vakantie hier!

Shoppen

Markten in Delft

Zoek naar snuisterijen en koop de lekkerste waren op de gezellige markten van Delft.