Shoppen

Shoppen in Den Bosch

69 van 104 bezoekers vinden deze informatie waardevol.

In het mooie historische centrum van Den Bosch kunt u naast de vele culturele hoogstandjes ook gezellig een dag winkelen. Ontdek de leukste winkelstraten van Den Bosch en bezoek ook zeker de gezellige markt.

  • Ga lekker winkelen in de leukste winkelstraatjes in Den Bosch.
  • Struin heerlijk rond op woensdag en zaterdag over de markt.
  • Geniet van gezellig Den Bosch.

De leukste winkelstraten van Den Bosch

De Hinthamerstraat is dé winkelstraat van Den Bosch met tal van fraaie winkels en historische panden. Daarnaast zijn ook de Kolperstraat en de Verwersstraat aanraders! Hier vindt u vooral de wat exclusievere winkels. Ook zijn de Fonteinstraat, Vughterstraat en de Ridderstraat ontzettende leuke straten boetiekjes, interieurwinkels, lekkere traiteurs en restaurants.

Naar de markt in Den Bosch

De Markt vormt het hart van Den Bosch en wordt omringd door leuke winkels en gezellige terrassen. Op woensdag en zaterdag is er een grote markt waar u heerlijk kunt rondstruinen, en elke dinsdag, donderdag en vrijdag is er een kleine biologische markt met vooral lekkere en gezonde etenswaren.

Overnachten in Den Bosch

Bent u op zoek naar een hip designhotel, een romantische bed & breakfast of een gezellige vakantiewoning voor uw familie? In Den Bosch vindt u voor elke smaak en budget een passende accommodatie. Bekijk het uitgebreide aanbod en boek uw ideale vakantie hier!

Den Bosch

Ontdek de bourgondische stad Den Bosch met veel historie en cultuur.