Nachtleven

Film & theater in Den Bosch

1 van 3 bezoekers vinden deze informatie waardevol.

Ontdek de leuke en veelzijdige theaters en bioscopen in Den Bosch. Naast mooie voorstelling kunt u er vaak ook terecht voor een gezellige borrel of een goede maaltijd.

  • Bezoek Theater de Parade aan de voet van de zevenhonderd jaar oude bekende St. Janskathedraal van Den Bosch.
  • Combineer cultuur met lekker eten in de Verkadefabriek.
  • Ontdek bruisend Den Bosch van haar culturele kant.

Den Bosch is niet alleen overdag, maar zeker ook 's avonds een bruisende stad. Uiteraard is er volop gezellige horeca, maar zeker ook voor liefhebbers van theater, dans of film is er veel te doen. Wij hebben voor u vast een aantal van de bekendere theaters en bioscopen voor u op een rijtje gezet.

Theater de Parade

Theater de Parade  is een unieke gelegenheid aan de voet van de zevenhonderd jaar oude St. Janskathedraal. Hier kunt u genieten van toneel, films, live optredens van bands, opera... en als u wilt kunt u het combineren met een lekker diner in het gezellige theatercafé.
Adres: Parade 23, Den Bosch

Verkadefabriek

Daarnaast is er ook de Verkadefabriek; een bijzonder centrum voor allerlei culturele activiteiten, gevestigd in een oude koekjesfabriek. Hier kunt u films kijken, toneelstukken zien, dansen op de beste beats van Nederlandse top-DJ's, of gewoon een lekker hapje eten in het restaurant.
Adres: Boschdijkstraat 45, Den Bosch

Theater Artemis

Klein theatergezelschap dat eigen producties speelt voor alle leeftijden.
Adres: Predikheerenpoort 50, Den Bosch

Bioscoop VUE Den Bosch

Voor filmliefhebbers is dit de plek waar alle nieuwste en populaire films te zien zijn.
Adres: Jan Heinsstraat 4B, Den Bosch

Overnachten in Den Bosch

Bent u op zoek naar een hip designhotel, een romantische bed & breakfast of een gezellige vakantiewoning voor uw familie? In Den Bosch vindt u voor elke smaak en budget een passende accommodatie. Bekijk het uitgebreide aanbod en boek uw ideale vakantie hier!

Den Bosch

Ontdek de bourgondische stad Den Bosch met veel historie en cultuur.